Connect with us
Noi dezvăluiri despre Vulpița și Viorel! Ce spun vecinii lor din Blăgești

Monden

Noi dezvăluiri despre Vulpița și Viorel! Ce spun vecinii lor din Blăgești

Vulpița și Viorel au ajuns celebri datorită emisiunii Acces Direct, iar acum pentru cei doi s-au deschis noi perspective. Chiar dacă au fost dați afară de la Antena 1, soții din Blăgești au primit imediat alte oferte. Veronica s-a lansat în muzică și a surprins toată România când a ajuns pe locul 1 în trending pe Youtube, iar alături de Viorel ea are și un vlog care este foarte urmărit. Cu toate acestea, vecinii lor nu au uitat cine erau cei doi acum 4 luni, înainte să apară la tv și au făcut dezvăluiri incendiare despre cum era viața lor înainte de faimă.

Noi dezvăluiri despre Vulpița și Viorel! Ce spun vecinii lor din Blăgești

Potrivit cancan.ro, vecinii Vulpiței și ai lui Viorel au povestit că tânăra s-ar fi căsătorit doar pentru a scăpa de sărăcie, însă asta a recunoscut chiar și Veronica recent. Pe de altă parte aceștia susțin că viața ei alături de Viorel nu este una ușoară pentru că bărbatul o critică des și în acest fel ei ajung la ceartă. Nici cu soacra nu se înțelege prea bine, mai ales că Veronica nu este o fire prea harnică, iar asta ar fi supărat-o pe femeie.

Se pre că vecinii de la Blăgești nu au văzut cu ochi buni aparițiile la tv ale Veronicăi, însă acum după 4 luni s-au obișnuit și chiar o urmăresc cu interes.

„Veronica era o fată amărâtă, nu avea mare lucru în casa părintească. S-a măritat cu Viorel să scape de sărăcie, a recunoscut și ea asta la televizor. Nici cu el nu a avut un trai prea bun, soacra nu o are la inimă. Tanti Ilinca nu face decât să-i reproșeze lucruri tot timpul, dar și ea este leneșă acasă.

La început, când s-a măritat cu Viorel, era cuminte, după aceea a început să umble vorba pe aici pe la noi că se ține cu unul și cu altul. Eu cred că a mers la televizor că s-a gândit că o să ia și ea niște bănuți, pentru un trai mai bun. Îmi place de ea acum, e o doamnă de București.

Aici, în Blăgești, oamenii nu îi vorbesc de rău pe Veronica și pe Viorel, până la urmă suntem din același loc. Da, atunci când a aflat toată comuna că îi pune coarne lui Viorică, au ieșit vorbe urâte. Ca la țară… că face, că drege.
Nici el nu e mai breaz, e dificil și stă numai cu gura pe ea. Că aia nu e bine, că aia nu face… numai în reproșuri. Ar fi bine dacă și-ar vedea de drumul lor, dar e păcat că au copilașul ăsta”, au povestit oamenii din Vaslui pentru sursa citată.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top