Connect with us
Vulpița, imagini incendiare chiar după despărțirea de Viorel

TV

Vulpița, imagini incendiare chiar după despărțirea de Viorel

Vulpița, binecunoscuta vedetă de la Antena 1 care s-a despărțit recent de soțul Viorel, a fost surpinsă ieri într-o ipostază inedită. Se pare că Veronica a uitat complet de fostul soț și nu regretă nicio clipă despărțirea. Mai mult, ea se plimbă și se distrează de minune fără să îi pese că Viorel suferă și plânge după ea.

Vulpița, imagini incendiare chiar după despărțirea de Viorel

Veronica Vulpița a decis că este momentul să o ia pe alt drum și să uite compelt de Viorel. Ea auimit pe toată lumea când a declarat în direct la emisiunea de la Antena 1 că nu își mai iubește bărbatul și că a stat cu el din motive financiare. Mai exact, a mai lungit-o pentru că avea nevoie de bani. Acestea sunt chiar afirmațiile femeii care a uimit o țară întreagă.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales.” a povestit Veronica la Acces Direct.

Imediat după anunțul despărțirii Vulpița a dat de înțeles că își revine și nu suferă deloc după fostul partener de viață. Ea a fost surpinsă la o plimbare, într-o mașină decapotabilă, cu zâmbetul pe buze. Fata din Vaslui se afla alături de una dintre asistentele de la Acces Direct și părea că se distrează de minune.

Despărțirea de Vulpiță este cu „lacrimi” deoarece audiența emisiunii din cauza poveștii celor doi a atins cote imense. Totuși CNA consideră că astfel de personaje nu mai ce căuta la televizor. Antena 1 a primit 2 sancțiuni consistente: o amendă în valoare de 100.000 lei și alta de 10.000 lei.

Antena 1 a fost presată și din partea presei prin somații repetate. Astfel există riscul ca această emisiune să fie scoasă din grijă dacă acești oameni nu ar fi dispărut din platou.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

3 Comments

3 Comments

  1. DORINA

    2020-05-10T19:27:32+03:00 at 19:27

    Vulpita sa puna mana pe munca la tara ,nu sa prosteasca pe la „ANTENA 1”.

  2. Luci

    2020-05-10T17:47:09+03:00 at 17:47

    Ce-mi place cand vad cati ziaristi exista facuti la apelul de seara. Aloo… daca antena 1 a primit 3 amenzi consistente una de 100 000, alta de 10 000, a treia unde-i? Vai de capul tau de ziarist!

    • lol

      2020-05-11T13:08:37+03:00 at 13:08

      ahhahhahahahah

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top