Connect with us

Monden

O mai ştii pe Raluca Moianu? Ce face după ce a renunțat la televiziune

Raluca Moianu a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Pe vremea când prezenta emisiunea „Iartă-mă”, milioane de români așteptau cu sufletul la gură deznodământul poveștilor de viață.

În prezent, chiar dacă nu mai apare pe micul ecran, fosta prezentatoare interacționează cu foarte mulți oameni. Raluca este directorul unei şcoli renumite de balet. Pe lângă această slujbă, aceasta se ocupă și cu ajutarea oamenilor, după ce a obținut o diplomă de coaching.

Raluca Moianu

„De ani buni ascult poveştile oamenilor fără să îi judec. Îi ajut să îşi găsească soluţii. Asta se numeşte coaching. Acum am si diplomă”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe o reţea de socializare atunci când a obținut diploma mult dorită.

Raluca Moianu / foto: Facebook

În viața personală, Raluca Moianu a divoțat de soțul ei în urma apariției unor poze care o înfățișau cu un alt bărbat, și el implicat într-o relație stabilă.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Eva Kiss? Cum arată la 28 de ani de la plecarea din România

Vedeta a declarat atunci că nici ea și nici soțul ei nu vor da amănunte din culisele divorțului.

Marius Ancuța și Mara

Citește și: Îți mai aduci aminte de Pamela din „Dallas”? Cum arată la 68 de ani
Anul trecut, aceasta a dezvăluit că are o legătură foarte apropiată cu bărbatul cu care o fetiță pe nume Mara.

„Noi avem o fetiță împreună și cred că asta o să ne lege oricum pe viață, indiferent dacă suntem sau nu un cuplu. M-a mai întrebat cineva dacă ne-am împăcat, iar răspunsul meu, ca să ocolesc, a fostNoi doi nu ne-am certat niciodată”, a dezvăluit Raluca Moianu în 2017, după ce ar fi apărut mai multe zvonuri că formează din nou un cuplu cu medicul Marius Ancuța.

Raluca și-a petrecut copilăria în Bogota, Columbia

Raluca Moianu s-a născut pe 24 Iulie, 1969 în București, dar și-a petrecut o mare parte din copilărie în Bogota, Columbia datorită slujbei tatălui ei.

Raluca a urmat la București cursurile liceelor Louis Pasteur și Sf. Sava și mai apoi a absolvit Facultatea de Chimie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top