Connect with us
O mai ții minte pe Maia din „Lacrimi de iubire”? Ce face actrița după ce a renunțat la actorie

Monden

O mai ții minte pe Maia din „Lacrimi de iubire”? Ce face actrița după ce a renunțat la actorie

Nicole Gheorghiu a jucat rolul Maiei în serialul „Lacrimi de iubire”, iar fanii telenovelei au urmărit cu sufletul la gură povestea de dragoste cu Mihai, rol interpretat de Lucian Viziru.

O tânără inocentă și sensibilă, Maia se îndrăgostește de Mihai, un băiat de bani gata.
La mai bine de 10 ani de când s-a terminat telenovela, Nicole Gheorghiu a renunțat la televiziune.

Nicole Gheorghiu este aproape de nerecunoscut, s-a căsătorit, are o fetiță și un băiat și a renunțat definitiv la televiziune. După terminarea filmărilor la serialul în care a jucat alături de Lucian Viziru, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină, Carmen Tanase, Bebe Cotimanis și Gheorghe Visu, Nicole Gheorghiu s-a retras din viața publică.

Nicole și soțul ei, Andrei

În 2010, aceasta a mai avut o apariție în filmul francez “What War May Bring”. În ultimii ani, însă, a renunțat la actorie în favoarea unei pasiuni mai vechi: psihologia.

Citește și: O mai ştii pe Raluca Moianu? Ce face după ce a renunțat la televiziune

„Am un cabinet privat și colaborez cu 2 școli private ca psiholog școlar. Ăsta e și motivul pentru care am renunțat la media. Oricum, media a fost pe perioada facultății. După care m-am întors la dragostea mea, psihologia. Și așa m-am apucat de a doua facultate, formări, supervizări, master”, dezvăluia fosta actriță în urmă cu câțiva ani.

Nicole în 2018

Te-ar putea interesa și: Îl mai ții minte pe Fernando Colunga? Cum arată actorul astăzi

Fernando Colunga este unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele. „Amor Real”, „Maria Mercedes”, „Maria la del Barrio”, „Esmeralda” sunt doar câteva dintre telenovele urmărite de milioane de oameni.

Fernando Colunga, neschimbat la 51 de ani

Cel mai iubit actor de telenovele este neschimbat la 51 de ani.

Fernando Colunga Olivares s-a născut la 3 martie 1966 în Mexico City. Este unul dintre actorii îndrăgiți în România, pentru că a jucat în multe telenovele difuzate și în țara noastra. Deși are 51 de ani, actorul se menține în formă. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top