Connect with us
Oana Radu s-a căsătorit! Fotografii de senzație de la cununie

Monden

Oana Radu s-a căsătorit! Fotografii de senzație de la cununie

Oana Radu s-a căsătorit cu iubitul ei Cătălin Dobrescu. Cununia civilă a fost una foarte elegantă și cântăreața i-a surprins pe toți cei invitați cu ținutele sale foarte sexy. Noua ei siluetă i-a permis să încerce rochii mulate care i-au pus formele în valoare.

Oana Radu s-a căsătorit! Fotografii de senzație de la cununie

Cununia celor doi îndrăgostiți a avut loc acum patru zile, însă Oana a deci să publice abia acum o serie de imagini de la frumos eveniment. Ea a avut mai multe ținute, toate fiind foarte sexy, semn că artista este foarte mândră de corpul ei. Oana Radu a fost supraponderală și a reușit să slăbească foarte mult și să aibă un trup tonifiat, iar acum îl pune în valoare ori de câte ori are ocazia. Bineînțeles, nu putea să rateze ocazia la propria ei cununie.

Ea a ales o rochie albă cu un decolteu foarte adând pentru zi, iar seara a avut o ținută foarte transparentă care a atras privirile tuturor. Din nefericire, Oana Radu a primit și mesaje nu foarte plăcute pe rețelele de socializare și nu toată lumea a apreciat-o felul în care s-a îmbrăcat.

Mulți internauți au criticat-o chiar și pentru faptul că a ales să își refacă viața după ce fostul ei iubit s-a stins ucis de un vecin psihopat. Chiar și acum, la un an sitanță, Oana primește mesaje foarte răutăcioase și este condamnată că nu a stat să îl plângă mai mult pe fostul iubit. Ea a decis că este momentul să meargă mai departe și are o relație frumoasă cu instructorul de fitness Cătălin Dobrescu.

Până în acest moment Oana Radu a ales să îi ignore pe toți cei care îi aruncă vorbe urâte pe rețelele de socializare și se focusează pe evenimentele frumoase din viața ei. Fotografiile postate dezvăluie un eveniment foarte elegant și rafinat, exact așa cum artista și-a dorit.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top