Connect with us
Oana Radu, în lacrimi la tv. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre fostul ei iubit

Vedete

Oana Radu, în lacrimi la tv. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre fostul ei iubit

Oana Radu a plâns în direct la tv când și-a amintit de perioada cruntă prin care a trecut alături de fostul ei iubit Alin. În cadrul unui interviu ea a povestit ce clipe de groază a trăit în relația cu acesta.

Oana Radu, în lacrimi la tv. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre fostul ei iubit

Alin s-a stins din viață în urmă cu 7 luni, când un becin cu probleme psihice l-a incendiat într-o scară de bloc din Craiova. Toată lumea a criticat-o pe Oana Radu când a intrat într-o nouă relație, la numai câteva luni de la moartea dureroasă a lui Alin. Mai nou, ea s-a logodit cu antrenorul ei de fitness și comentariile negative nu au încetat să curgă nici de această dată. Așadar Oana s-a decis să spună tot adevărul într-un interviu.

Oana Radu a povestit că Alin a agresat-o fizic și cu toate acestea ea nu l-a părăsit în cele mai grele momente ale sale.

“Eu după ce el a murit am aflat că mă înșela. Eu am fost singura care a muncit. Mă duceam la concerte plângând. Mă sunau oameni cărora el trebuia să le ofere bani. M-a întrebat cineva dacă am nasul strâmb pentru că m-a lovit cu fruntea sau cu nasul lui. El avea niște vicii pe care eu le toleram până dimineața. Eu nu le suportam.

Cât el a fost în spital, aș fi preferat să mor eu și să trăiască el. Noi n-aveam o relație ok, dar nu l-aș fi dat afară din casă. Am refuzat să-l dau afară din viața mea, au fost și lucruri bune în relația noastră”, a povestit Oana Radu în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Oana Radu a vorbit și despre cei care au criticat-o în tot acest timp și despre suferința pe care a trăit-o în timpul relației cu Alin Suflea.

“Oamenii m-au judecat foarte mult și ei nu știu ce înseamnă să te confrunți cu așa ceva (…). Nu am vrut să vorbesc despre cineva care nu mai este, să vorbesc despre cineva care a fost doi ani de zile în viața mea. Oamenii m-au arătat cu degetul pentru că am făcut publică relația cu iubitul meu după trei luni de zile de la moartea iubitului meu. Ceea ce oamenii nu știu este că nu mai aveam o relație de un an de zile. Stăteam în aceeași casă. Îmi era milă să scot din viața mea un om care m-a făcut la început bine și apoi foarte mult rău. Și nu vreau să vorbesc despre un om care nu mai este, dar mi-a fost foarte greu”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: Divorțul nu ma poate fi evitat: Andreea Bălan nu mai poartă verigheta

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top