Connect with us
Oana Roman, prima fotografie de la piscină după ce a slăbit

Monden

Oana Roman, prima fotografie de la piscină după ce a slăbit

Oana Roman a slăbit spectaculos, la fel ca și prietena ei Gabriela Cristea. Cele două au fost împreună la piscină și au postat fotografii pe rețelele de socializare. Fanii au fost de-a dreptul încântați să vadă ce bine arată Oana după ce a scăpat de o mare parte din kilogramele în plus.

Oana Roman, prima fotografie de la piscină după ce a slăbit

Deși nu s-a arătat în costum de baie, Oana Roman a postat o fotografie în care apare într-o rochiță albă, scurtă, pe marginea piscinei. Fanii i-au dat imediat o mulțime de comentarii frumoase, prin care o felicită pentru silueta de invidiat la care a ajuns.

„Sunteti o splendoare,doamna Oana!😘”, „Ce frumoasa esti Oana, ai slabit foarte mult! Esti super!”, „ Senzational! Ati slabit. Parca ati intinerit cu 10 ani. Felicitari!”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, la piscina

În ultima perioadă Oana Roman i-a surpins pe fani cu silueta ei. Vedeta a mărturisit că nu a apelat la nicio dietă, ci stresul și agitația au făcut-o să piardă în greutate. Din acest motiv, nu poate recomanda nimănui soluția ei, având în vedere că nu este vorba de un stil de viață prea sănătos. În plus, a precizat că și unele tratamente corporale pe care le-a făcut în februarie au ajutat-o foarte mult. Fanii apreciază felul în care arată Oana acum și o complimentează ori de câte ori urcă pe rețelele de socializare o fotografie nouă.

Recent Oana le-a povestit fanilor care este secretul relației sale și cum a reușit să treacă peste toate dramele care au existat în ultima perioadă între ea și Marius Elisei. Se pare că secretul ei este să lase de la ea atunci când este cazul, să fie mai tolerantă, însă în același timp să nu facă anumite compromisuri „Am învățat să las mai mult de la mine. Fără a face compromisuri de nefăcut”, este replica Oanei Roman, postată la un InstaStory.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top