Gabriela Cristea a slăbit spectaculos. Cum arată prezentatoarea în constum de baie

05.07.2020

Gabriela Cristea a uimit pe toată lumea cu felul în care a slăbit! Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut câte kilograme a reușit să topească prezentatoarea tv pe timp de carantină și mulți chiar i-au cerut sfatul cu privire la dietă. Recent Gabriela s-a afișat la piscină și a postat câteva fotografii pe contul ei persoanl de Instagram, unde toată lumea a felicitat-o pentru corpul ca tras prin inel.

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos. Cum arată prezentatoarea în constum de baie

A trecut vremea în care fanii o criticau pe Gabriela Cristea pentru felul în care arată. Dacă la nunta ei a avut parte de multe comentarii negative referitoare la felul în care a arătat și s-a îmbrăcat, acum prezentatoarea se poate bucura numai de cuvinte de laudă din partea celor care o urmăresc cu interes pe rețelele de socializare.

În ultima perioadă ea a slăbit enorm, așa că a îndrăznit să se afișeze doar în costum de baie. Recent ea a fost la psicină alături de prietenii săi printre care s-au numărat și Vica Blochina, Oana Roman și Adriana Bahmuțeanu. Prezentatoarea s-a pozat în piscină și a dat de înțeles tuturor că se mândrește cu corpul ei și cu forma la care a ajuns.

Prezentatoarea tv s-a bucurat de o zi relaxantă alături de cei dragi și a decis să împărtășească asta și cu fanii ei, cărora le-a povestit cât de mult se bucură de relaxare, soar eși piscină.

„De aproape 3 ani mă tot întreb dacă am să reușesc să-mi mai fac timp să stau și eu relaxată, fără să alerg după Victoria sau Iris, fără să mai tragă cineva de mine, că are nevoie de ceva. Azi am reușit să am un mic răgaz la piscină după ce am bălăcit fetele bine, le-am hrănit și culcat. Timp doar pentru mineeeee!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.