Connect with us
Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: "Nu mai e un vis, este deja un plan!"

Monden

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „Nu mai e un vis, este deja un plan!”

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de 20 de ani, de pe vremea când bărbatul era primar al Capitalei. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse, având în vedere că diferența de vârstă dintre ei este de 35 de ani, aceștia au trecut testul și au demonstrat că vârsta sunt doar un număr, care nu îi poate împiedica să fie fericiți și să se iubească. Deși mereu și-au dorit să devină părinți, Oana și fostul primar general al Bucureștiului au fost împiedicați de mai multe probleme, însă visul lor se va îndeplini curând. Mai este vorba doar de o chestiune de timp până vor avea un copil.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „Nu mai e un vis, este deja un plan!”

Oana și Viorel Lis au anunțat că urmează să devină părinți. Dacă fostul edil al Capitalei are deja doi copii, o fată și un băiat, pentru Oana este prima dată când va intra în acest rol și va trăi asemenea sentimente. Deși Viorel spunea că este dispus să își lase soția să facă un copil cu ajutorul medicinei moderne, se pare că au căzut de acord și vor înfia un copil.

Au luat această decizie în urmă cu mai mult timp, însă acțiunile lor au fost întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, mai ales că Viorel face parte din categoria persoanelor cu risc ridicat, din cauza vârstei și nu a putut ieși din casă în perioada critică. Cei doi au făcut toate demersurile, însă mai au nevoie de un singur act pentru a deveni părinții unei fetițe sau ai unui băiețel.

„Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui.”, a dezvăluit Oana Lis.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top