Connect with us
Oana Zăvoranu a potolit-o rapid pe Bianca Drăgușanu! Discuție aprinsă între cele două

Monden

Oana Zăvoranu a potolit-o rapid pe Bianca Drăgușanu! Discuție aprinsă între cele două

Oana Zăvoranu a dezvăluit că a potolit-o rapid pe Bianca Drăgușanu, după ce fosta soție a lui Alex Bodi încercase să o umilească pe rețelele de socializare pe Querida. Zăvoranu a făcut dezvăluiri de senzație despre convorbirea dintre ea și Bianca, chiar pe rețelele de socializare.

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu s-a oprit aici

Fanii au întrebat-o pe Oana de ce nu mai spune nimic la adresa Biancăi, deși în urmă cu numai câteva zile aceasta făcuse comentarii negative la adresa ei. Fără niciun fel de jenă, Oana a declarat că a avut o conversație privată cu Bianca și aceasta ar fi încercat să facă pace cu Querida, de teama dezvăluirilor care ar putea fi făcute.

Nu același lucru se poate spune despre celelalte influencere care au enervat-o la culme pe Oana Zăvoranu. Se pare că Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam și Cristina Ich sunt doar câteva dintre vedetele din online care îi pregătesc Oanei un proces comun. Acestea s-au săturat de postările acide ale Oanei și se simt amenințate și neîndreptățite. Astfel ele au decis că este momentul să pună punct abuzului și să meargă în instanță, cerând socoteală pentru toate afirmațiile, fotografiile și jignirile postate de Oana la adresa lor.

Oana Zăvoranu nu pare a se simți amenințată, ba chiar a decis să meargă mai depate cu demascarea influencerelor. Querida susține că s-a săturat ca astfel de personaje să fie modele pentru tinerii din România și să facă bani pe spatele celor care le urmăresc.

Așadar ea va lansa chia rmâine, 15 decembrie, o emisiune online în care va vorbi exclusiv despre toate aceste influencere șid espre cum funcționează social media în țara noastră. Emisiunea este considerată a fi un pamflet, însă cu siguranță va afecta imaginea multor persoane publice din țara noastră. Rămâne de văzut dacă Oana Zăvoranu va fi trasă la răspundere pentru toate declarațiile pe care le face, având în vedere că nimeni nu îi poate lua dreptul la liberă exprimare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top