Connect with us
Oana Zăvoranu este pregătită să devină mamă pentru prima dată

Vedete

Oana Zăvoranu este pregătită să devină mamă pentru prima dată

Oana Zăvoranu este una dintre cele controversate prezențe din țara noastră, care șochează la fiecare apariție publică și fiecare intervenție. Celebra actriță nu ratează nicio ocazie pentru a se lega de vreo vedetă din țara noastră și este mereu pusă pe comentarii. Cu toate acestea, Oana vrea să se calmeze și să devină mamă și chiar este pregătită pentru cel mai important moment din viața ei.

Oana Zăvoranu, nerăbdătoare să devină mamă

Oana este una dintre cele mai înstărite femei din România. Ea a moștenit o avere extrem de mare de la mama ei și unele afaceri, care i-au asigurat confortul la care a visat mereu. În plas sentimental, lucrurile merg la fel de bine, deoarece mariajul său cu Alex Ashraf, bărbatul mai tânăr decât ea care i-a devenit și soț în urmă cu 3 ani, merge foarte bine.

Deși au mai existat zvonuri care spuneau că cei doi soți se certau foarte des și aveau mereu ceva de reproșat, se pare că situația nu este deloc așa și au demonstrat că iubirea lor este una reală și puternică, care rezistă timpului. Se pare că cei doi chiar au planuri mari și își doresc să devină părinți. Întrebată când se va întâmpla asta, Oana a dat un răspuns specific ei, plin de umor, dar și foarte sensibil, din care reiese că își dorește să aibă un copil.

”Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”, este răspunsul Oanei.

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu ar fi pierdut mai multe sarcini. Ea a purtat în pântece și copilul lui Pepe, însă a pierdut sarcina din cauza stresului și a presiunii care s-au pus asupra ei, precum și din cauza scandalurilor pe care le-ar fi avut cu familia artistului.

Oana Zăvoranu a mai fost însărcinată și cu Tudy și a pierdut din nou sarcina. Se pare că motivul acestei experiențe grave a fost tot stresul prin care a trecut vedeta în perioada aceea, iar o hemoragie puternică a pus capăt bucuriei sale de a deveni mamă. Oana a suferit foarte mult după acest incident, iar medicii i-au comunicat cu greu vestea tristă.

Oana ar mai fi recurs la un avort și când era cu Răzvan Dumitreșcu, iar acestuia i-ar fi ascuns ceva timp faptul că a fost însărcinată și a renunțat la copil.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top