Connect with us
Oana Zăvoranu nu se lasă! O face praf pe Oana Roman din nou

Monden

Oana Zăvoranu nu se lasă! O face praf pe Oana Roman din nou

Oana Zăvoranu continuă războiul cu Oana Roman pe rețelele de socializare. „Querida” a făcut-o din nou de râs pe  fiica fostului premier, după ce aceasta i-a transmis lui Pepe gânduri bune prin intermediul unei postări.

Oana Zăvoranu este decisă să se războiască în continuare cu Oana Roman

Recent Oana Roman a făcut o postare care îi era dedicată lui Pepe: „Mare talent! Și o minune de voce și de om. Tare mândră de el!”, a scris de Oana Roman pe Instagram.

Oana Zăvoranu nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat, spre deliciul celor care o urmăresc cu interes. Se pare că ea este decisă să nu mai menajeze pe nimeni și ăși spune într-un mod foarte sincer și direct părerea. Și de data aceasta ea a sugerat că Oana Roman ar suspina în secret după Pepe, de foarte multă vreme. Nu este prima dată când Querida face astfel de afirmații. Ea a susținut în repetate rânduri că soția lui Marius Elisei îl iubește pe Pepe în secret de foarte multă vreme.

Și de ăsta e tare mândră... E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI NENE. (…) „Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul”, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman, pe Instagram.

Oana Zăvoranu a început un război cu toate vedetele din showbiz-ul autohton. Actrița își spune părerea despre toată lumea fără menajemente și pentru asta mulți din cei ce o urmăresc o apreciază. Se pare că Oana este foarte pornită mai ales împotriva influencerilor, pe care îi acuză că profită de urmăritori pentru a face bani. Până acum ea a lansat atacuri la adresa mai multor persoane publice din România: Andreea Bănică, Anda Adam, Adelina Pestrițu, Cristina Ich și multe alți influenceri din mediul online.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top