Connect with us
Pepe nu vrea să mai vorbească despre fosta soție: „Aici este vorba despre altceva”

Monden

Pepe nu vrea să mai vorbească despre fosta soție: „Aici este vorba despre altceva”

Pepe nu mai vrea să scoată un cuvânt despre Raluca Pastramă, după ce au apărut zvonuri cum că ar fi agresat-o în public. Fosta lui soție a cerut un ordin de restricție și este decisă să câștige custodia exclusivă a fetițelor sale. După tot acest scandal, Pepe a primit mai multe comentarii de la fani, însă el nu își mai spune părere în privința Ralucăi.

Pepe nu mai da detalii despre relația cu fosta soție

Chiar dacă la început a fost foarte deschis cu privire la divorțul de soția sa, Pepe și-a schimbat atitudinea în ultimele zile, după ce au apărut zvonuri că ar fi agresat-o pe Raluca chiar în văzul fetițelor sale.

Artistul le-ar fi cerut persoanelor care îi administrează conturile de pe rețelele de socializare să șteargă toate comentariile care fac referire la despărțirea de Raluca. El nu își mai dorește să mai abordeze acest subiect, ba chiar i-a răspuns foarte dur unui fan care a avut întrebări cu privire la acest subiect: „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici”.

Raluca a cerut în data de 20 noiembrie un ordin de protecție, iar dovada stă chiar pe portalul instanțelor de judecată, unde au apărut toate detaliile acestui demers. Rămâne de văzut dacă instanța îi va acorda Ralucăi Pastramă ordinul de protecție care ar urma să-l țină pe artist la distanță pentru o perioadă de maxim 6 luni. În toată această, perioadă cântărețul nu va avea dreptul să se apropie de locuința brunetei sau de locul de muncă al acesteia, așa cum prevede legea.

Artistul a făcut anunțul divorțului cu câteva săptămâni în urmă, când a precizat că el și Raluca Pastramă au rămas în relații foarte bune și că alegerea de a divorța a fost a ei.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de cânt a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor.”, a spus Pepe.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top