Connect with us
Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre fiica Andreei Esca. Cum o descrie pe Alexia Eram

Monden

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre fiica Andreei Esca. Cum o descrie pe Alexia Eram

În ultima vreme, Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre mai multe persoane cunoscute din România. Fie că e vorba de persoane din showbiz, de artiști, sau de influenceri, actrița a a ținut să facă tuturor cunoscută opinia ei despre aceste persoane. A început cu Oana Roman, a continuat cu Adelina Pestrițu, a vorbit și despre Delia, Andra, Alina Ceușan, și iată că în vizorul ei a ajuns și Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Alexia Eram

Oana Zăvoranu a început o luptă împotriva celor care, spune ea, nu au ce căuta în atenția publică. Prin vizorul ei au trecut mai multe vedete, persoane din showbiz, cântăreți și influenceri. Mai nou a vorbit despre Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune, Andreea Esca.

Oana a spus că iubita lui Mario Fresh nu face absolut nimic și că nu poate fi numită influencer. Bruneta este de părere că tânăra în vârstă de 20 de ani nu are niciun talent.

„Și asta e influenceră? Ferească Dumnezeu, deci dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră, nu? Asta ce dracu’ mai influențează? Nimic și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa… așa că ce să spun eu de asta? ZERO PENTU MINE”, a scris Oana Zăvoranu când a fost întrebată ce crede despre Alexia Eram.

Război cu vedetele

Oana Zăvoranu a pornit un război împotriva influencerilor și a persoanelor publice care promovează diverse produse în online, pe care oamenii simpli le văd și le cumpără, fiind convinși că sunt de calitate.

Actrița le-a taxat până acum pe Oana Roman, pe Adelina Pestrițu, a vorbit și despre Alina Ceușan, Andra, Delia și spune că are de gând să continue.

Ce-i drept, și publicul o stârnește, cu fel de fel de întrebări despre persoanele din online, iar Oana le răspunde în stilu-i caracteristic.

„Au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii, că le scap de căpușele astea”, a completat bruneta.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top