Connect with us
Oana Zăvoranu dă de pământ cu Oana Roman! Aspectul fizic al Oanei a fost principala țintă a brunetei: "Peppa Pig"

Vedete

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Oana Roman! Aspectul fizic al Oanei a fost principala țintă a brunetei: „Peppa Pig”

Oana Zăvoranu declară scandal cu Oana Roman, după ce aceasta a vorbit despre ea în emisiunea lui Măruță. După cele auzite, Zăvoranca a luat foc și a scris un mesaj pe contul său de Instagram, prin care a făcut-o praf pe Oana Roman. Aceasta a atacat-o extrem de mult și s-a axat pe aspectul fizic al acesteia, ironizând chiar și noua sa înfățișare, având în vedere că a slăbit considerabil. Zăvoranca nu a țonut cont de nimic și a decis să-i închidă gura Oanei așa cum știe ea mai bine, în felul său caracteristic.

Oana Zăvoranu, jigniri grave la adresa Oanei Roman

Oana Roman a fost invitată la emisiunea lui Măruță de pe ProTV și a fost supusă la proba sincerității, alături de soțul ei. Fiecare a fost nevoit să răspundă la câte trei întrebări. Dacă Marius a ales să fie mai rezervat și a păstrat pentru el întrebările, riscând să mănânce cele mai picante sosuri, Oana a spus lucrurilor pe nume și nu s-a ascuns.

Una dintre întrebările pe care le-a primit fiica lui Petre Roman a fost legată de Oana Zăvoranu. Aceasta a trebuit s-o caracterizeze pe fosta soție a lui Pepe. Aceasta nu a stat pe gânduri și a făcut-o, însă în limita bunului simț. Totuși, a ales să fie sinceră și a spus că Zăvoranca este „Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”.

Era de așteptat ca Oana Zăvoranu să reacționeze, având în vedere caracterul său tare și impulsivitatea de care dă mereu dovadă. În urmă cu aproximativ o oră, bruneta i-a transmis un mesaj dur Oanei Roman, printr-o postare pe contul său oficial de Instagram, acolo unde obișnuiește să șocheze mereu prin fotografiile sale. Bruneta a făcut-o cu ou și cu oțet pe fiica lui Petre Roman, alegând să critice dur aspectul fizic al acesteia.

Zăvoranca a amintit de perioada în care toți făceau glume pe seama kilogramelor în plus cu care se lupta Oana și i-a pus tot felul de apelative precum „Peppa Pig”, „Onuca Pateuț”. Aceasta o acuză de faptul că vrea să își facă reclamă după ce a slăbit, susținând ironic faptul că a pierdut doar „89” de grame, însă schimbarea Oanei este una evidentă, pentru care mulți oameni o amdiră și o felicită ori de câte ori au ocazia. În plus, bruneta a mai spus despre Oana că are o poftă mare pentru scandal și că suferă de atenție.

Oana Zăvoranu a ales să încheie mesajul într-un mod dur, cerându-i Oanei Roman să nu mai vorbească niciodată public despre ea.

 

View this post on Instagram

 

A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aiba de-a face cu ea 😂 O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig 🐷 Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc 🐽😂 Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o 🤔 In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost… Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada 😂 Desi Peppa 🐷a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aiba dureri aprige de colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine la un alt troglodit, ca altfel nici pulea nu o chema (nici macar trogloditu’) 😈 Peppa nu fi trista, lasa ca astia de la tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema… Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?…el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peppa dar nu poate sa iti reziste😂😂😂 Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii e si lui fricuța saracul ca il mananci😂😂😂…de aia vine cu tine To be continued… P.S. Ca mai grohai pe acasa de mine mi se rupe dar sa ai râtu’ mic card mai vine vorba de mine public nesimtita ce esti! Nu ma confunda pe mine cu alea de iti cumpara tie colanti de balena cu 14 lei…influencera’ p—ii ce mai esti si tu…dar lasa ca mai primesti de pomana vreo aparitie tv cu ocazia asta daca mai grohai de mine Oana ♥️ Acesta este un PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE…

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top