Connect with us
Paula Chirilă iubește din nou! ”Povestea e foarte crudă...”

Monden

Paula Chirilă iubește din nou! ”Povestea e foarte crudă…”

Iubita actriță și prezentatoare tv, Paula Chirilă, radiază de fericire și potrivit spuselor ei, are și de ce! La nici un an de când a divorțat și a pus capăt mariajului ei de 12 ani cu medicul Marius Aciu, actrița simte din nou fluturi în stomac și fiorii unui nou început. Și se pare că bărbatul care o curtează nu este de pe la noi!

Paula Chirilă se alătură cu brio femeilor care înfloresc după divorț. Tonică, veselă, cu o mână bună și o siluetă frumoasă. Așa s-a prezentat, marți dimineață, actrița Paula Chirilă la lansarea noului PUB deținut de Cristi Borcea și manageriat de Patrik Borcea și Valentina Pelinel.

Actrița radia de fericire și se afla într-o formă de zile mari. Chestionată de reporterii WOWbiz.ro, Paula Chirilă a fost bucuroasă să vorbească despre schimbările din viața sa, cea mai importantă fiind cea de natură sentimentală.

Cine este nou bărbat din viața Paulei Chirilă

“Exista un mister sau un “mister” (n.r.: domn), da! Nu zic mai multe până nu sunt eu convinsă că este ceea ce trebui. După divorț au apărut mai mulți, ca ciupercile după ploaie. (…) Mă duce inima într-o parte sau alta, dar mai sunt multe lucruri de aflat și cântărit. Aș vrea să cumpănesc foarte bine și să merite omul ăla timpul meu și eu timpul lui.

Da, există un “mister” (n.r. domn) și peste hotare, acum încercam să ne cunoaștem. Dar, fiind o poveste de început, nu pot să spun mai multe”, a declarat Paula Chirilă pentru WOWbiz.ro.

Actriță l-a cunoscut pe cel la care se gândește, prin intermediul unor prieteni comuni. De întâlnit se întâlnesc mai rar pentru că noul bărbat din viață să este de altă naționalitate și locuiește în străinătate.

Citește și: Paula Chirila, prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”: “Mi-am prins sotul cu alta femeie”

“Pe acest “mister” l-am cunoscut prin intermediul unor prieteni. Povestea e foarte crudă, vedem ce se întâmplă. Nu, nu are origini românești, de aici și barieră de limbă. Vorbim în engleză, pe care eu nu o stăpânesc foarte bine, dar și prin gimnastică. Mai mult de atât, nu. E complicat, dar și frumos. Nu am prejudecăți, cu cei mai tineri mi-e greu să vorbesc.

Îmi plac bărbații mai mături, mai trecuți prin viață, copți. Să vedem mai întâi ce avem fiecare în cap, ce scoatem pe gură și apoi ce avem pe sub haine!”, a declarat Paula Chirilă pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top