Raluca Pastramă, lovitură grea pentru Pepe. Fosta soție a cerut ordin de protecție

22.11.2020
Raluca Pastramă, lovitură grea pentru Pepe. Fosta soție a cerut ordin de protecție

Raluca Pastramă și Pepe sunt tot mai aproape de divorț. Mariajul lor a ajuns la sfârșit, deoarece lucrurile nu mai mergeau bine între ei. Raluca a fost cea care a decis să pună punct și să apeleze la divorț, iar Pepe a anunțat public separarea lor. De mai bine de o lună, ei nu mai formează un cuplu și locuiesc separat. Pepe a mărturisit că nu și-a dorit această despărțire, însă divorțul va fi unul simplu, la notar, de comun acord. Se pare că lucrurile nu sunt atât de ușoare și Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împortiva celebrului artist.

De ce a cerut Raluca ordin de protecție

Lucrurile se complică între Raluca Pastramă și Pepe. Cei doi au ajuns la capătul puterilor și divorțul este tot mai aproape. Pepe susținea că regretă această despărțire, pe care nu și-a dorit-o, însă i-a respectat decizia soției sale. Totuși, el susținea că relația lor este mai bună acum, după separare, și se înțeleg mai bine decât niciodată; vorbesc des și fac o echipă perfectă în creșterea celor două fetițe pe care le au împreună.

Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu sunt chiar așa cum susține Pepe. Raluca este foarte hotărâtă să-l distrugă pe Pepe, motiv pentru care a solicitat și un ordin de protecție, conform cancan.ro. ceastă acțiune a fost înregistrată la Judecătoria sectorului 2, cu data de 20 noiembrie. Reclamant, PASCU RALUCA FLORENTINA, pârât, PASCU NICOLAE IONUŢ. Se pare că bruneta a recurs la acest gest după ce ar fi primit mai multe amenințări de la Pepe, scrie cancan.

Rămâne de văzut dacă instanța îi va acorda Ralucăi Pastramă ordinul de protecție care ar urma să-l țină pe artist la distanță pentru o perioadă de maxim 6 luni. În toată această, perioadă cântărețul nu va avea dreptul să se apropie de locuința brunetei sau de locul de muncă al acesteia, așa cum prevede legea.

Viața lui Pepe se complică pe zi ce trece. Chiar după divorț, probleme au început să se țină lanț de celebrul artist. Pandemia l-a afectat și pe el, respectiv clubul său dintr-o zonă de lux a Capitalei. Având în vedere că nu mai e permisă activitatea, Pepe trebuie să scoată din buzunar lunar mii de euro pentru întreținere, după ce ar mai fi investit 500.000 de euro la început.