Connect with us

Monden

Prezentatoarea TV Mihaela Călin s-a căsătorit astăzi

Prezentatoarea TV Mihaela Călin s-a căsătorit astăzi. Vedeta a fost dată de gol chiar de către cumnata sa.

Mihaela a fost dintotdeauna o prezență extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și a preferat să țină secret orice informație despre viața amoroasă.

Astăzi, aceasta a renunțat la burlăcie și a mers la Starea Civilă cu cele mai apropiate persoane din viața sa. Cumnata sa a fost cea care a anunțat că Mihaela nu mai este o femeie necăsătorită.

„Zâna mea a spus ”Da!””, a scris cumnata Mihaelei Călin pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii cu Mihaela. Vedeta a purtat o rochie de culoare roz și a optat pentru un buchet din flori albe.

Mihaela Călin prezintă Observatorul de la 13 și 16 de la Antena 1, de mai bine de 8 ani.

Cel care i-a furat inima prezentatoarei TV se numește Daniel Sava, cu care are o relație de șapte ani. Nașii celor doi au fost prezentatoarea Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan. La fericitul eveniment au participat doar oamenii apropiați și familia.

„Fiecare își face viața după cum îi cere sufletul. Pentru mine cariera nu a stat niciodată în calea unei relații. Viața personală are cursul ei și trebuie să îți urmezi sufletul. Eu sunt cu cineva. Ne înțelegem foarte bine.

Nu trebuie să facem compormisuri ca să avem timp și pentru noi. Îmi doresc un copil în viitor, dar nu fac o țintă momentan din acest lucru.”, a mărturisit știrista pentru ciao.ro.

Te-ar putea interesa și: Roxana Vancea s-a căsătorit! Cine este bărbatul care a cucerit-o

Roxana Vancea a uimit pe toată lumea atunci când a postat pe pagina sa de socializare două fotografii în care își anunță prietenii că s-a căsătorit.

După o relație tumultuoasă cu Mihai Bendeac, Roxana se pare că iubește din nou. Mai mult decât atât, aceasta a făcut și pasul cel mare.

Fosta „vecină” de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se iubește cu un medic veterinar pasionat de sport, potrivit evz.ro.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top