Connect with us
Răzvan Botezatu face dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu și Victor Slav!

Monden

Răzvan Botezatu face dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu și Victor Slav!

Despre Răzvan Botezatu se știe deja că este cel mai bun prieten al Biancăi, dar ce părere are acesta despre ruptura produsă în cuplul Drăgușanu – Slav? El a făcut niște dezvăluiri pentru cancan.ro mai mult decât interesante și care elucidează misterul adevăratului motiv al despărțirii.

“Ăsta este adevăratul motiv: rutina, obișnuința și faptul că au vieți ocupate. Bianca are un show TV care este după-amiaza, iar Victor seara. Ei practic se întâlneau doar pe holuri, iar acasă… (…).

Ideea este că această ruptură nu este acum, ci de ceva timp. Bianca s-a gândit foarte serios la viitorul ei, la viitorul fetiței. (…). A fost o decizie gândită de mult, mult, mult timp, nu de pe o zi pe alta. (…).

Îmi spunea că nu dorește să se căsătorească pentru că nu știa cum va decurge relația. (…) Victor avea casă cu Anda Adam, care i-a rămas Andei. El s-a mutat la Bianca, care avea casa ei.

Victor și-a luat casă de ceva timp, el stătea deja la casa pe care și-o luase. Dar mai erau niște bagaje pe aici pe acolo, au încercat să salveze relația.

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Primele declarații. ”Am ajuns într-un punct în care…”

Dar Victor e la un pas de a se muta definitiv. (…). Nu era fericită. Adică, păreau cuplul perfect, dar niciodată nu e totul roz”, a spus prezentatorul TV Răzvan Botezatu.

Se pare că această distanțare între Binca Drăgușan și Victor Slav a avut loc în timp, nimic spontan.

Declarațiile făcute de Răzvan Botezatu ne fac să înțeleg mai bine motivele și să întelegem ca această despărțire ar loc între doi oameni maturi și că nu este vorba despre niciun scandal la mijloc.

Căsătorie urmată de divorț

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăguşanu şi-a schimbat statusul relaţiei pe Facebook, unde a apărut „căsătorită”.

Tatăl fiicei sale însă nu are nimic trecut pe pagina contul personal de socializare.

1 Comment

1 Comment

  1. valexandru

    2018-06-20T10:14:39+03:00 at 10:14

    … ce aveti sa ne aratati interesant despre acesti doi oameni submediocri?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top