Connect with us
Prințul Harry divorțează de Meghan? Cei doi nu au custodia copilului!

Monden

Prințul Harry divorțează de Meghan? Cei doi nu au custodia copilului!

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în centrul atenției de mai bine de o lună de când au anunțat că părăsesc Casa Regală britanică. După ce acestora li s-au retras titlurile regale și Canada a anunțat că nu va mai suporta cheltuielile de securitate pentru cei doi se pare că paradisul la care au visat scăpând de regulile regale se destramă.

Tot mai multe probleme sunt în jurul celor doi, iar retragerea titlurilor regale îi afectează. Presa scrie că este posibil ca cei doi să divorțeze din cauza critcilor tot mai aspre.

Divorțul tot mai aproape

Copilul prințului Harry și al lui Meghan Markle

Copilul prințului Harry și al lui Meghan Markle

Și-au dorit să scape de presă și de gura lumii dar nu au reușit. Meghan Markle a fost de departe cea mai criticată personalitate din familia Regală Britanică. De când s-a aflat de relația sa cu Prințul Harry a fost vehement contestată.

Britanici nu o acceptau pentru că a fost căsătorită și mai are un copil. De asemenea comportamentul ei nu a fost tolerat de Regina Elisabeta, iar problemele nu au încetat să apară.

Citește și: Pierdere pentru Printul Harry si Meghan Markle – Doliu la Casa Regală

Divorțul ar fi deja pregătit susține canalul TV britanic al familiei Regale, cel mai complicat lucru de rezolvat este copilul pe care Harry și Meghan îl au împreună.

Conform legilor regale copilul lui Harry și Meghan este în custodia Prințului Charles, în cazul în care aceștia se despart și va locui în Anglia alături de familia regală, scrie ȘTIRITV.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top