Raluca Pastramă s-a răzgândit. A retras plângerea făcută pe numele lui Pepe

24.11.2020
Raluca Pastramă s-a răzgândit. A retras plângerea făcută pe numele lui Pepe

Raluca Pastramă s-a răzgândit și a retras plângerea penală pe care o făcuse pe numele lui Pepe, soțul ei. Ea ceruse ordin de protecție împotriva tatălui copiilor ei, dar se pare că s-a răzgândit. Pepe și Raluca s-au întâlnit la Tribunal, miercuri, 24 noiembrie.

Raluca Pastramă și-a retras plângerea pe numele lui Pepe

Raluca Pastramă s-a răzgândit și și-a retras plângerea penală pe care o făcuse pe numele tatălui copiilor ei. Potrivit Fanatik, pe 24 noiembrie, cei doi au avut prima înfățișare la Tribunal, unde Pepe a mers să depună contestație, dar procesul a fost anulat pentru că Raluca și-a retras plângerea.

Din acest motiv, Raluca Pastramă va trebui să plătească 500 de lei reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica, după cum se arată în decizia instanței.

Raluca și Pepe au pornit un război unul împotriva celuilalt. Pepe spunea că relația lor se va încheia pe cale amiabilă, la notar, pentru binele lor și în special al copiilor pe care îi au împreună.

Din nefericire nu a fost așa. Se pare că au apărut zvonuri cum că Raluca l-ar fi înșelat pe cântăreț. Pepe a declarat că cineva din presă l-a sunat și l-a întrebat dacă știe că soția sa a fost la munte în compania unui bărbat.

După spusele cântărețului, în momentul în care i-a cerut explicații Ralucăi, aceasta s-ar fi enervat, i-ar fi spus că nu e treaba lui, l-ar fi înjurat și l-ar fi scuipat. Până la acest moment, Raluca nu a comentat nimic din aceste declarații.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume (…) din (…) în Poiana Brașov în complexul (…) și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, a declarat Pepe.