Connect with us
Pepe și Raluca Pastramă - prima înfățișare la Tribunal. Ce a declarat artistul

Vedete

Pepe și Raluca Pastramă – prima înfățișare la Tribunal. Ce a declarat artistul

Pepe și Raluca Pastramă au avut prima înfățișare la Tribunal după ce Raluca a cerut ordin de protecție împotriva cântărețului. Se pare că Raluca și-a retras plângerea penală pe numele soțului ei, iar procesul a fost anulat în ziua în care Pepe a contestat plângerea.

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la Tribunal

Cântărețul Pepe, pe numele din buletin, Ionuț Pascu și Raluca Pastramă sunt în conflict deschis. Raluca i-a făcut plângere și a cerut ordin de protecție împotriva lui, după care Pepe a contestat ordinul de protecție, Raluca și-a retras plângerea penală, iar procesul a fost anulat. La ieșirea din sala de judecată, Pepe era vizibil mâhnit. El a declarat că are de crescut doi copii.

Cei doi încă soți s-au întâlnit la Tribunal unde au avut prima înfățișare. Pepe a fost cel care a anunțat producerea divorțului dintre el și Raluca. Ce trebuia să se încheie amiabil, în fața notarului, s-a transformat în scandal la Tribunal.

Pepe a reacționat după ce s-a vehiculat că el ar fi agresat-o pe soția sa în fața stadionului Dinamo.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și …. cu care deja flirtează. Aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (…)Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a declarat Pepe într-un document care a intrat în posesia SpyNews.

După o căsnicie lungă în frumoasă, cel puțin cum părea din exterior, Pepe și Raluca au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc. Cei doi au împreună două fetițe superbe, de care se ocupă amândoi.

La un moment dat, într-un live pe canalul de Youtube al lui Pepe, Raluca Pastramă a fost întrebată ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei. La acel moment e a răspuns că nu ar accepta să ridice mâna asupra ei.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top