Connect with us
Ramona Manole, cealaltă fiică a lui Ioniță din Clejani, mesaj acid pentru frații ei

Monden

Ramona Manole, cealaltă fiică a lui Ioniță din Clejani, mesaj acid pentru frații ei

Ramona Manole este fiica nerecunoscută a lui Ioniță din Clejani. Artistul nu a vrut să recunoască niciodată că Ramona ar fi copilul lui și tânăra a suferit enorm din această cauză. Ea a încercat în repetate rânduri să scoată adevărul la suprafață, dar familia Clejanilor a marginalizat-o și nu a dorit să o accepte. Acum, în această perioadă dificilă pentru ei, Ramona are un mesaj acid pentru familia ei vitregă. A postat totul pe Facebook!

Ramona Manole, cealaltă fiică a lui Ioniță din Clejani, mesaj acid pentru frații ei

Fiica nerecunoscută a lui Ioniță se amuză copios în urma celor întâmplate. Recent ea a postat un colaj de fotografii în care apare alături de sora ei Margherita, dar și de tatăl ei. Asemănarea dintre cei trei este mai mult decât evidentă.

Ramona Manole

Ramona Manole, fiica lui Ioniță. sursa foto: wowbiz.ro

Ramona a suferit foarte mult din cauza lui Ioniță. Ea a povestit în mai multe ocazii că a avut de îndurat multe în viață, fiind un copil sărac. A fost nevoită să meargă printre străini și să cânte pentru a-și câștiga pâinea de toate zilele. Asta în timp ce frații ei vitregi au trăit în lux, fără grija zilei de mâine. Ioniță din Clejani nu a vrut să aibă nimic de a face cu ea și a îndepărtat-o în permanență. El nu a recunoscut niciodată că ea ar fi copilul lui.

După ce a văzut că nu este chip să îl înduplece pe Ioniță, Ramona Manole nu s-a mai ascuns și a făcut mișto de frații ei ori de câte ori a avut ocazia. Se pare că nu a renunțat la acest obicei nici acum, când tatăl ei are limba amară din cauza copiilor care îi aduc numai necazuri.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top