Connect with us
Războiul continuă între Antonia și Alexia Eram. Mesajul care schimbă tot

Monden

Războiul continuă între Antonia și Alexia Eram. Mesajul care schimbă tot

Războiul dintre Antonia și Alexia Eram continuă. Recent artista a postat un mesja subliminal care dă de înțeles că fiic aandreei Esca are un comportament deranjant. antonia și Alex Velea au rupt recent orice legătură cu Mario Fresh și iubita acestuia, Alexia Eram, dar și cu Lino Golden. Deși se aflau într-o prietenie foarte strânsă, se pare că lucrurile s-au deteriorat rapid.

Antonia, mesaj subliminal pentru Alexia Eram

Antonia, Alex Velea, Mario Fresh și Alexia Eram au avut o prietenie foarte strânsă, însă lucrurile s-au stricat între ei după ce pe Antonia ar fi deranjat-o faptul că Alexia era prea des prezentă în studioul lor de înregistrări. Dezvăluirea a fost făcută de Abi Talent, însă între timp Alex Velea a postat un video scurt în care explică motivul separării dintre el și Mario. Acesta a povestit cum comportamentul lui Mario Fresh s-a schimbat dramatic odată ce acesta a început să aibă faimă și bani și de la acest lucru ar fi pornit toate certurile.

În tot acest context, seria mesajelor subliminale pe rețelel de socializare nu se mai termină. Recent Antonia le-a dat un nou indiciu fanilor, chiar pe rețelele de socializare: “Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni”, a spus Antonia pe Instagram.

Artista a mai publicat o serie de mesaje scurte pe story, însă le-a șters la scurt timp. ”Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față… dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine. Sunt foarte dezamăgită și șocată. Doare al naibii de tare. Asta se aplică la toți 3”, a mai scris Antonia.

Antonia, mesaje pe Instagram

Mesajele au venit după ce Lino Golden a postat un mesaj în care le mulțumește atât lui Alex Velea cât și Antoniei pentru tot ce au făcut pentru el. Se pare că artista a fost intrigată de aceste mesaje și a ales să își exprime dezamăgirea public.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top