Connect with us
Alex Velea a vorbit despre cearta cu Lino Golden și Mario Fresh: "Eu și Antonia nu am ținut cont...". Prima reacție a lui Mario Fresh

Vedete

Alex Velea a vorbit despre cearta cu Lino Golden și Mario Fresh: „Eu și Antonia nu am ținut cont…”. Prima reacție a lui Mario Fresh

Alex Velea și Mario Fresh păreau cei mai bun prieteni, mai ales după participarea ca echipă în emisiunea Asia Express. Iată că, la doar câteva luni de la competiție, atât Mario Fresh, cât și Lino Golden, pleacă de sub aripa lui Alex Velea, cel care i-a lansat pe plan muzical. Despărțirea este presărată cu scandaluri și vorbe grele de ambele părți.

Lino Golden făcuse și el, săptămâna trecută, declarații despre separarea de Alex Velea și Golden Boy Society.

Astăzi, Alex Velea a publicat pe YouTube un video care se numește: Răspunsul meu pentru Lino și Mario. Cântărețul a spus clar că Lino Golden și Mario Fresh nu mai colaborează cu el și, în filmare, rupe ceea ce par a fi contractele lor, specificând că cei doi tineri artiști nu mai au obligații contractuale față de el.

„În momentul în care noi ne-am hotărât să-i luăm în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de 4 ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru, pentru că în această industrie, lumea renunță foarte ușor la tine. După un an dacă nu ai succes, a renunțat la tine imediat. Eu și Antonia nu am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au acordat, am văzut în ei talent, ambiție și ne-am dorit ca ei să reușească. N-o să intru în detaliu cu tot ceea ce am făcut pentru ei, ei știu mai bine…”, a povestit Alex Velea într-un vlog postat pe YouTube.

Mario Fresh, primele reacție la declarațiile lui Alex Velea: despre cearta lor: „încheie acest capitol”

Deși până acum nu a spus nimic după ce a plecat din firma lui Alex Velea, astăzi, și Mario Fresh a făcut prima declarație în legătură cu despărțirea lor. El a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care își arată tatuajul cu Golden Boy Society, compania lui Velea. În descrierea imaginii, el explică faptul că, într-adevăr, el și Lino Golden, nu mai colaborează cu Alex Velea și au încheiet un capitol, însă nu dorește să comenteze nimic pe marginea scandalului legat de această ruptură.

„Am fost un GoldenBoy de la bun inceput si asa o sa raman, indiferent de drumul pe care mă va conduce viata.

Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung, iar atunci cand am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost cate ceva de adaugat sau de schimbat in vlogul pe care l-a facut, dar e ok si asa… povestea suna diferit de la fiecare om implicat in treaba asta… Apreciez faptul ca a fost cerebral si incheie acest capitol asa frumos. Nu vreau sa merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunostinta si multumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13 Vezi mai puţin”

Despărțirea lui Alex Velea de Mario Fresh se vede și în relația iubitelor lor, Antonia și Alexia Eram

Când Alex Velea colabora cu Mario Fresh, cei doi petreceau foarte mult timp împreună. Astfel încât și Antonia începuse să se împrietenească cu Alexia Eram, iubita lui Maria. Cele două au postat mai multe filmulețe pe Youtube în care fac divrese provocări împreună.

De câteva săptămâni, însă, nu doar că nu se mai afișează împreună, ci chiar nu se mai urmăresc reiproc pe rețelele de socializare.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top