Connect with us
Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în direct. A devenit agresivă față de o jurnalistă

Vedete

Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în direct. A devenit agresivă față de o jurnalistă

Margherita de la Clejani a provocat în această dimineață un accident, în urma căruia riscă să rămână fără permis și să fie deschis un dosar penal pe numele ei. Atunci când autoritățile au ajuns la fața locului, au sesizat că fata Clejanilor avea un comportament bizar, drept pentru care a fost supusă unui test care ar fi confirmat că se afla sub influența substanțelor stupefiante. A fost dusă la IML, unde vor fi recoltate probe. Între timp, reporterii Antena 3 au mers la locuința familiei, unde i-a întâlnit pe Ioniță și Viorica. Viorica de la Clejani nu a avut o atitudine tocmai pașnică, devenind foarte agresivă cu una dintre jurnalistele ce realiza o transmisiune live.

Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în direct. A devenit agresivă față de o jurnalistă

Ioniță de la Clejani nu a dat prea multe detalii și era foarte agitat. S-a rezumat la a declara că este doar un accident rutier, la care nu au fost înregistrate victime și care nu merită atenție din partea presei. Nici el nu a fost prea calm și a jignit ușor echipa de televiziune prezentă acolo, însă reacția soției sale Viorica a fost una ieșită din comun. Preț de câteva minute, a folosit un ton ridicat și a adresat injurii reporterilor aflați la fața locului. În plus, a devenit agresivă, aruncând cu o cutie de lapte într-una din jurnalistele Antena 3. Mai mult, după ce a continuat să jignească, a ieșit în fața porții cu un furtun și a udat întreaga echipă de televiziune.

Margherita a mers la audieri, iar în primele declarații, ea a mărturisit că că nu înțelege de ce a fost implicată în acest scandal. În plus, a negat zvonurile conform cărora s-ar fi aflat sub influența unuia dintre cele mai puternice droguri, heroina.

„Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac.”, a declarat tânăra.

Se pare că obiceiul de a consuma substanțe interzise este unul bine cunoscut în familia Clejanilor. Anul trecut, fratele Margheritei, Fulgy, a avut probleme asemănătoare. A ajuns într-un centru de dezintoxicare după ce judecătorii i-au impus acest lucru.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top