Connect with us
Secrete de la Survivor continuă să iasă la iveală. Mihaela Berteanu, dezvăluiri interesante despre concurenți

Monden

Secrete de la Survivor continuă să iasă la iveală. Mihaela Berteanu, dezvăluiri interesante despre concurenți

Competiția momentului, Survivor, a revoluționat topurile audiențelor în fiecare seară de difuzare și continuă să facă furori. Jocul este din ce în ce mai strâns și mai greu, iar doar cei mai puternici rezistă. O concurentă eliminată de curând, Războinica Mihaela Berteanu, face tot felul de dezvăluiri despre colegii ei și despre culisele show-ului sportiv Survivor 2021.

Mihaela Berteanu, dezvăluiri despre alianțele de la Survivor

Mihaela Berteanu este fosta concurentă Survivor 2021, eliminată de curând din competiție. Nu a stat prea mult timp în concurs și nu a fost prea vocală, nereușind să lege prietenii cu colegii ei, dar acum a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie celor de acasă secrete din culisele competiției.

Când a aflat că este eliminată, Mihaela nu le-a purtat deloc pică celorlalți colegi și chiar a avut de spus doar cuvinte frumoase la adresa lor, semn că a înțeles pentru ce a fost votată spre eliminare. Totuși, odată ajunsă în țară, Mihaela și-a schimbat complet atitudinea și a început să facă tot mai multe dezvăluiri despre ceea ce se întâmpla în Republica Dominicană, nemulțumită fiind de experiența ei acolo.

Mihaela spune că nu s-a putut adapta deloc în cadrul grupului din cauza unor concurenți care nu au fost primitori și i-au dat bătăi de cap. Fosta Războinică spune despreci Mellina, Sorin și Musti că au format o alianță care nu i-a făcut deloc bine ei. Ea o acuză pe Mellina că este o fire rea și egoistă, strânge mult cocos pentru a se asigura că are ce să mănânce și face orice își dorește, profitând de faptul că mereu este susținută de colegii ei, Musty și Sorin, cu care se înțelege foarte bine.

„M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, de fapt. Probabil din cauza foamei e cea mai egoistă. Strânge foarte mult cocos pentru ea. Este cea mai rea dintre fete și m-a dezamăgit complet, nu e ceea ce pare deloc. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă. Știe că are spate, nu doar de la Musty, ci și de la Sorin. Probabil asta îi dădea puterea asta de răutate, să aibă conflicte cu oricine’, a dezvăluit Mihaela.

Mihaela este cea care a vorbit și despre faptul că Marilena este sleită de puteri și ar vrea să plece acasă, ceea ce s-a și întâmplat. Războinica a fost descalificată din competiție, după ce a mărturisit că nu mai poate face față acestei competiții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top