Connect with us
Sora lui Dima Trofim a murit. Ce a postat pe Facebook înainte să moară

Monden

Sora lui Dima Trofim a murit. Ce a postat pe Facebook înainte să moară

Dima Trofim trece prin momente foarte grele. Sora actorului din „Pariu cu viața” a murit la vârsta de 40 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală gravă.

Dima participă la Ultimul Trib, emisiune filmată în Madagascar și care va fi difuzată de Antena 1.

Înainte ca acesta să plece, sora lui, Rodica, a postat o fotografie cu el.

„Este o nouă zi, este o nouă viață! Este o nouă provocare, dar și o nouă destinație, Madagascar”, a scris Rodica la imagine, după ce Dima a acceptat provocarea să participe la emisiunea “Ultimul trib“.

Actorul a făcut mărturisiri în urmă cu cinci ani despre surorile lui și poveste cât de mult l-au ajutat și sprijinit în momentele de cumpănă din viața lui.

Rodica, sora cea mai mare, care s-a prăpădit de curând, a fost  cea care practic i-a schimbat viața, l-a ajutat să își îndeplinească visul, cu ajutorul ei a dat castingul la Pro Tv pentru serialul “Pariu cu viața“.

Dima Trofim o iubea foarte mult pe Rodica

“Pe surorile mele nici nu pot sa spun ca le iubesc. Le ador! Iana are 29 de ani si Rodica are 35. Iana lucreaza in Sicilia, sta cu viitorul ei sot care e doctor si Rodica are un business al ei la Chisinau. Nu canta niciuna, nu semanam din punctul asta de vedere.

Dar le iubesc foarte mult, le ador. M-au ajutat extrem de mult, in momente foarte grele. Iana ma ajuta mult, macar vorbind cu mine la telefon, iar fara Rodica nu as fi putut face nici 30 la suta din ce am facut pana acum. M-a ajutat din toate punctele de vedere.

Pana si la castingul pe care l-am dat la Pro Tv, ea m-a inscris. Si asa mi s-a schimbat viata. Iar ce va fi de aici inainte… Nu exista limite de tara, de preocupari. Poate ca, peste cativa ani, voi fi altundeva.

M-am straduit cand eram la Chisinau, am cantat pe la mai multe concursuri, voiam sa ajung in Bucuresti. Si am ajuns. Dar nici aici nu este limita. Cred ca nu exista limite pentru nimeni!”, mărturisea Dima pentru revistatango.ro, în urmă cu cinci ani.

Citește și: Ce vedete participă la show-ul de aventuri Ultimul trib

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top