Connect with us
Ce vedete participă la show-ul de aventuri Ultimul trib

TV

Ce vedete participă la show-ul de aventuri Ultimul trib

Cel mai nou show de aventuri care urmează să fie difuzat de Antena 1, Ultimul Trib, va pune față în față trei echipe: a sportivilor, a oamenilor de rând și a vedetelor.

Componența primelor 2 echipe era anunțată, iar acum postul de televiziune a dezvăluit cine sunt concurenții din echipa vedetelor.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Ce au declarat vedetele de la Ultimul Trib

Dorian Popa: ”Mai sunt șase oameni, te poți baza pe mai mulți, se pot crea prietenii, abia aștept să văd ce se va întâmpla”.

Dima Trofim: ”Nu mi-e frică de nimic, nu am fobii… majore! Îmi este însă foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă”.

Daniela Crudu are emoții legate de ce se va întâmpla în Madagascar, însă curiozitatea a fost mai mare decât orice temere.

Sunt sigură că îmi părea rău dacă nu acceptam provocarea asta! Aș fi stat acasă să mă uit la emisiune știind că am avut ocazia să merg acolo și să văd Africa!”, spune Daniela.

Din același trib va face parte și Sorana Darclée Mohamad:”E o luptă pentru mâncare, pentru confort, la un moment dat este o luptă pentru un loc în care să dormi, să nu te mănânce tigrii, să nu pleci.

Adică, după ce că ți-e teamă că te mănâncă tigrii și ți-e foame, te mai și lupți ca să rămâi acolo! E psihedelică treaba! Dar mie îmi plac genul asta de provocări!”.

Pentru Ionuț Iftimoaieasul din mânecă se va afla în România, după cum povestește campionul de Local Kombat.

Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic și familia mea, care îmi transmite multă liniște și energie! Ei mă motivează  foarte tare!”, a spus Iftimoaie.

Paula Chirilă: ”N-aș mânca gângãnii! Să mă pui să mânânc ceva scârbos sau să pun mâna pe păianjeni – niciodată! În secunda doi îmi fac bagajele și ne vedem la aeroport!

Sorin Brotnei: ”Cred că pot fi un bun coechipier într-o echipă, mai ales că de mic am făcut sport de performanță și am fost într-o echipă.

Și experiența cu trupa Akcent a fost tot în echipă, în timp am învățat să lăsăm din orgolii, să ne știm fiecare locul și ce avem de făcut și presupun că acesta e un lucru bine-venit în ecuația aceasta.

Și sunt de treabă câteodată! Dar nu chiar tot timpul…”.

Citește și: Octavian Strunilă a trecut de la Pro TV la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Citește și: Cine sunt concurenții de la noul reality show „Ultimul Trib” de la Antena 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top