Connect with us
Soții Stegaru s-au plictisit în casă! Cât mai au de stat în carantină?!

Monden

Soții Stegaru s-au plictisit în casă! Cât vor mai sta pe tusă

Veronica și Viorel Stegaru sunt  nevoiți să stea la domiciliu din motive bine cunoscute. Vestea a picat prost pentru cei doi care se obișnuiseră să apară zilnic la televizor. Sunt de ceva timp izolați și toată lumea se întreaba ce se va întâmpla cu ei de acum înainte. Va continua telenovela Vulpița în platoul Acees Direct?

Soții Stegaru s-au plictisit în casă! Cât vor mai sta pe tusă

Telenovela care i-a avut protagoniști pe soții Veronica și Viorel Stegaru a prins incredibil de bine la public și părea că va continua la nesfârșit. Nu a fost așa pentru că cei doi au trecut prin clipe grele și au fost nevoiți să rămână în casă. În continuare, cei doi din Blăgești au mulți fani care îi așteaptă să reapară pe micile ecrane. Potrivit Cancan, Veronica și Viorel sunt bine și abia așteaptă să-și reia activitatea de la Acces Direct.

„Veronica și Viorel mai au doar câteva zile până vor ieși din carantină. Starea lor de sănătate este una foarte bună, s-au recuperat aproape în totalitate. Este adevărat că, la început, au avut simptome destul de greu de îndurat, mai ales Veronica. Ea a avut febră, se vedea pe fața ei că nu se simte bine. În schimb, la Viorel, boala a debutat mai puțin violent decât la soția lui. Amândoi aveau nevoie de odihnă și de tratament de specialitate.

S-au cam plictisit în casă, dar au ținut în permanență legătura cu echipa Acces Direct, au fost sunați, verificați. Cel mai probabil, după ce vor ieși din carantină și se vor asigura că rezultatul ultimului test este negativ, vor reveni pe platourile de la Antena 1”, scrie CANCAN.RO.

În această perioadă, emisia de la Acces Direct a fost întreruptă, iar pe post au fost difuzate emisiuni în reluare.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

3 Comments

3 Comments

  1. Mariana Toader

    2020-08-09T13:47:41+03:00 at 13:47

    Nu vreau să mai văd javrele la tv,rușine Acces Direct!

  2. DODO

    2020-08-09T12:09:57+03:00 at 12:09

    chiar credeti ca trebuie sa ne intereseze panarama facuta de niste retardati ? nu-imai bagati in sema ca o sa le intre in cap ca sint vedete

  3. ANA VASILE

    2020-08-08T15:41:33+03:00 at 15:41

    O NUUUUUUUUUUUUUU SA PLECE PANARAMELEEEEEEEEEEEEEE NI SA FACUT SCARBAAAAAAAAAAAA DE FETELE LORRRRRRRRRRRRR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top