Connect with us
Stirea momentului în showbiz! Ce spune Delia despre viitorul ei copil

Monden

Stirea momentului în showbiz! Ce spune Delia despre viitorul ei copil

Cu atâția bebeluși pe drum în jur, se pare că Delia a început să se gândească din nou la miracolul maternității. A avut un mesaj aparte. Se întâmplă un miracol?

Cântăreața a transmis un mesaj subtil despre viitorul copil. Mai exact, ea a mărturisit cu cine i-ar plăcea să semene. În plus, a „umplut” Instagramul cu imagini cu un copil adorabil.

Dacă până nu de mult spunea că nu vrea să facă un copil, acum artista vorbește despre cum ar vrea să fie acesta. Cântăreața a precizat într-o postare pe rețeaua de socializare că, dacă va face un copil, i-ar plăcea ca el să fie la fel de talentat precum Jeff Buckley. Jurata de la X Factor a scris în dreptul fotografiei „Nu se mai naște altul…” (regretatul artist american a murit în anul 1997), după care a continuat: „Mă rog, poate doar dacă îl nasc eu”.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil”

Într-un interviu mai vechi, Delia Matache spunea că nu știe dacă să facă un copil pentru că așa vrea ea sau că așa trebuie. Cu ceva timp în urmă, Delia Matache declara că nu vrea copil. „Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii).

Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat Delia pentru revista Unica.

Mama Deliei a dat-o de gol. Artista ascunde o dramă

Amintim însă și declarațiile făcute de

Gina Matache, mama artistei, care a relatat, anul trecut în cadrul unei emisiuni televizate, că fiica ei are anumite probleme de sănătate care o împiedică.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a declarat Gina Matache în februarie anul trecut la „Răi da’ buni”, pe Antena Stars.

Dragoste la prima vedere cu soțul ei

Jurata de la iUmor și XFactor și soțul său, Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012. Dacă despre celebra cântăreață fanii știu aproape tot, nimeni nu prea știe detalii despre soțul Deliei. Răzvan Munteanu, pe lângă faptul că este impresarul Deliei este și un prosper om de afaceri. El deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

Cei doi s-au întâlnit într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. Soțul Deliei a mărturisit că a fost dragoste la prima vedere.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan într-un interviu mai vechi.

Sursa foto: Instagram

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Delia și Andreea Marin, întâlnire de gradul zero. Ce i-a spus „Zâna Surprizelor” la iUmor | Hot News

  2. Pingback: Delia și Andreea Marin, întâlnire de gradul zero. Ce i-a spus „Zâna Surprizelor” la iUmor – Erețetă.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top