Connect with us
Mama Deliei are probleme de sănătate. Gina Matache este la spital, pe perfuzii

Vedete

Mama Deliei are probleme de sănătate. Gina Matache este la spital, pe perfuzii

Mama Deliei se confruntă cu probleme de sănătate. Gina Matache a avut nevoie de ajutorul medicilor și se află internată la spital. Cântăreața a postat o poză în care apare cu perfuzia la mână. Mama vedetei pare slăbită și este vizibil afectată de această situație.

Gina Matache, mama Deliei, are probleme de sănătate

Mama Deliei a ajuns la spital, din cauza unor probleme de sănătate. Gina Matache a postat o poză pe Facebook în care apare pe patul de spital, cu perfuzia la mână. La descrierea pozei, mama Deliei a scris: na, belea, semn că deși se simte rău, este pregătită pentru toate și suficient de puternică încât să nu se sperie de această cumpănă.

Nu este prima data când mama Deliei ajunge la spital din cauza unor probleme de sănătate. În trecut, Gina Matache, care este o cântăreață de muzică populară, foarte apreciată, a mai fost internată la spital.

„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea”, declara Gina Matache în urmă cu aproximativ un an.

Gina Matache este o femeie extrem de plăcută și jovială, mama uneia dintre cele mai mari artiste din România. Este vorba despre Delia, care are proiecte și în televiziune. Anul acesta a fost unul greu pentru artiștii din România, care au fost nevoiți să pună pauză pe cariera lor artistică. Nu au mai putut organiza concerte, nu au mai mers la cântări, iar asta le-a afectat serios bugetul.

Zilele acestea, în mediul online, a apărut o scrisoare semnată de artiștii din România și adresată statului român. În acea scrisoare se solicită ca artiștii să fie incluși în schema de ajutor de stat pentru sprijinirea sectorului cultural.

Scrisoarea a fost semnată de peste o sută de artiști, printre care și unii foarte celebri precum Inna, Loredana, Delia, Smiley, Ștefan Bănică Jr, Antonia, Carla’s Dreams sau Paula Seling. Ea se adresează premierului României, Ludovic Orban, dar și către vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o întreagă industrie care s-a oprit! Despre instrumentiști, dansatori, sunetiști, tehnicieni, despre oamenii nevăzuți din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment!
Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenței. E absolut NORMAL să susțin o asemenea petiție pentru industria din care fac parte. Voi face asta în continuare. Împreună vom putea depăși această perioadă”, a fost mesajul Deliei după ce unii au acuzat-o că cere bani statului.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top