Connect with us
Tatăl Ralucăi Pastramă - ce spune despre divorțul dintre fiica lui și Pepe

Monden

Tatăl Ralucăi Pastramă – ce spune despre divorțul dintre fiica lui și Pepe

Ce spune tatăl Ralucăi Pastramă despre divorțul dintre fiica lui și cântăreț. Raluca și Pepe sunt în divorț, și se pare că nu este nici pe departe o despărțire amiabilă. Între cei doi a izbucnit un scandal, Raluca a cerut ordin de protecție împotriva cântărețului, iar acesta a fost hotărât să îl conteste. Procesul nu a mai avut loc pentru că femeia s-a răzgândit și a retras plângerea împotriva soțului ei. În tot acest timp, familia Ralucăi nu a reacționat public în niciun fel cu privire la despărțirea dintre cei doi.

Despărțire cu scandal

Ceea ce a venit ca un șoc peste lumea showbiz-ului, dar se anunța a fi o despărțire amiabilă, a continuat într-un scandal de proporții. Raluca și Pepe au ajuns în Instanță, după ce bruneta a cerut un ordin de restricție împotriva soțului ei. Când Pepe a mers la Tribunal să depună contestație, Raluca și-a retras plângerea și procesul nu a mai avut loc. Curiozitatea multora se îndreaptă către familia Ralucăi și care este poziția acesteia cu privire la divorțul dintre cei doi.

Ion Pastramă nu a făcut nicio declarație publică în acest sens, însă, potrivit unui apropiat al familiei Ralucăi Pastramă, tatăl ei este dezamăgit de această situație în care se află fiica sa și ginerele lui.

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, ar fi spus un apropiat al familiei Pastramă, pentru Playtech.ro.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top