Connect with us
Pepe, șantajat chiar înainte de nuntă! Raluca Pastramă, fotografii indecente

Vedete

Pepe, șantajat chiar înainte de nuntă! Raluca Pastramă, fotografii indecente

Pepe și Raluca au ajuns la final de drum, după 8 ani de relație, în care nu au dat semne că ar exista neînțelegeri între ei. Lucrurile sunt din ce în ce mai dificile între cei doi foști soți, deși susțineau că divorțul va fi unul simplu, fără scandal, declarând că amândoi au fost de acord cu această decizie. De când au anunțat despărțirea, ies la iveală tot mai multe detalii despre trecutul celor doi. Se pare că, exact înainte de nuntă, Pepe a fost amenințat de cei care aveau fotografii cu Raluca în ipostaze indecente.

Pepe a făcut publice fotografiile cu Raluca

Noi detalii ies la iveală despre trecutul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă. Ceea ce mulți nu mai știau este faptul că, exact înainte de nuntă, au apărut poze în ipostaze indecente cu Raluca. Se pare că unele persoane au făcut rost de acele fotografii și l-ar fi șantajat pe artist că le vor face publice. Astfel, i-au cerut 5000 de euro pentru a nu-i face de râs viitoarea soție.

Astfel, Pepe a decis ca el să arate fotografiile și a mers la TV pentru a scăpa de amenințări. El nu a considerat deloc rușinos faptul că Raluca a pozat sexy, susținând că este o femeie cuminte, motiv pentru care nu are de ce să fie judecată, mai ales că pozele erau de când avea 17 ani și era doar un copil.

“Ştiam de pozele astea demult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă, foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, a declarat Pepe la momentul respectiv.

Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu de aproximativ o lună, iar anunțul a fost făcut chiar de celebrul artist. El a explicat că Raluca a fost cea care s-a gândit la despărțire, iar el ar fi încercat să rezolve situația, însă în zadar. Artistul a declarat că se înțelege bine acum cu mama copiilor lui, în această nouă formulă, și colaborează foarte bine, pentru ca cele două fetiție pe care le au împreună să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei.

Totuși, situația este una extrem de gravă. Cei doi nu se înțeleg deloc, iar Raluca încearcă să îl denigreze pe artist. Ea a susținut chiar că el a agresat-o și a cerut un ordin de protecție în acest sens, însă și-a retras acuzațiile, deoarece nu a avut dovezi prin care să demonstreze așa ceva. Mai mult, se spune chiar că Raluca ar fi avut un amant încă de când era cu Pepe.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top