Connect with us
Viorel a fost enervat la Acces Direct și a părăsit emisiunea

Monden

Viorel a fost enervat la Acces Direct și a părăsit emisiunea

Iubirea are o mie de fețe când vine vorba de cel mai popular cuplu la momentul acesta: Viorel și Vulpița. Astăzi în timpul emisiunii Acces Direct care i-a făcut pe cei doi soți celebri, a avut loc un război între Viorel și Radu, colegul Mirelei Vaida. Viorel îl acuză de trădare.

Viorel a fost enervat la Acces Direct și a părăsit emisiunea

De când a ajuns pe micile ecrane, Viorel a început să admire diverse domnișoare, lucru care o înfurie pe soția sa. În această emisiune a început o nouă poveste deoarece Viorel a trimis greșit un mesaj romantic direct lui Radu, coleg de platou al Mirelei Vaida.

Radu nu a ținut pentru sine aceste mesaje, ci l-a dat în vileag pe Viorel în fața camerelor de filmat. Viorel trimitea mesaje de dragoste unei femei de care este îndrăgostit și pe care o are în telefon drept Rady. Din nefericire pentru el, mesajele au ajuns unde nu trebuia.

Mesajul pe care Viorel l-a trimis din greșeală colegului Mirelei Vaida, Radu:

„Te iubesc! Răspunde!”

În această poveste, Viorel este cel vinovat, dar nu crede asta. De fapt, s-a simțit încolțit și a avut o reacție neașteptată.

„Știu multe care s-au spus aici. Și o să iasă tot adevărul la iveală. Eu nu mai stau aici!” a declarat Viorel înainte să iasă din platoul emisiunii Acces Direct.

Luând parte la o asemenea ieșire, Mirela Vaida  nu a rămas impasibilă și i-a dat replica lui Viorel imediat:

„Viorele, dacă e care pe care. Foarte multe lucruri urâte pe care Radu nu le dezvăluie din felul în care te comporți acasă, cu Veronica.”

Viorel și Veronica Stegaru au ajuns la emisiunea Acces Direct unde au discutat diverse aspecte din viața lor adunând oamenii în fața ecranelor în întreaga țară. Indiferent dacă îi admiră sau nu, vizualizările i-au ajutat. Acum au ajuns să câștige destui bani cât să își permită să nu se mai întoarcă din capitală la Blăgești.

3 Comments

3 Comments

 1. dorina

  2020-05-17T05:49:00+03:00 at 5:49

  Viorel mereu se supara. Ce sa faci? Asa-i cand n-ai ocupatie si apari tot timpul pe la TV,ca sa-ti faci reclama la cat esti de inteligent.

 2. Nelu bujor

  2020-04-26T06:17:05+03:00 at 6:17

  Mirela Vaida este vinovată pentru că îi ține în brațe la acces direct pe acești circari vulpița și Viorel! CNA a interzis lu vulpița să mai meargă la acces direct dar se pare că sa mers prea departe cu acești circari

 3. ANA VASILE

  2020-04-25T14:36:32+03:00 at 14:36

  AOLEUUUUUUUUU CE TATAAAAAA ESTE VAIDA ASTA CUM DRACU O STA BARBASU CU EA LA CE LIMBARITA SI MISTOCAREALA ZACE IN EA…SILAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top