Connect with us
Vulpiţa şi Viorel, apariţie de "senzaţie" pe contul de Instagram al Deliei

Monden

Vulpiţa şi Viorel, apariţie de „senzaţie” pe contul de Instagram al Deliei

Vulpița și Viorela sunt pe val! Cei doi au apărut chiar și pe profilul de Instagram al Deliei, iar fanii artistei au rămas uluiți.

Vulpiţa şi Viorel, apariţie de „senzaţie” pe contul de Instagram al Deliei

Delia a postat câteva fotografii foarte amuzante, cu Veronica Vulpița și Viorel, soțul acesteia.  Artista a postat pe contul ei de Instagram trei fotografii, una cu ea, una cu Vulpiţa şi una cu Viorel, în care poartă costumaţii din puf, dar şi o pană pe cap. Fanii au umplut profilul Deliei de comentarii savuroase, dar distracția nu s-a oprit aici.

Vulpița a preluat fotografia editată a Deliei și a postat-o pe profilul ei personal. „Mulţumesc @delia! Superbă poză mi-ai făcut ❤️❤️❤️„, a fost mesajul pe care l-a scris Veronica din Vaslui alături de fotografia respectivă. Nici Viorel nu s-a lăsat mai prejos, urmând îndeaproape gestul soției sale: „Poză de la @delia 😂”, a scris el.

Vulpita

Veronica Vulpița și soțul ei Viorel au ajuns să fie adevărate vedete naționale, după ce au apărut în emisiunea Mirelei Vaida. Cei doi sunt și apreciați, dar mai mult criticați de toată lumea. Cu toate acestea, emisiunea Acces Direct are audiențe record atunci când ci doi soți sunt în direct.

Deși postul de televiziunea Antena 1 a luat o amendă de 100.000 de lei de la CNA, șefii au decis ca cele două personaje să apară în continuare în emisiune, tocmai pentru că audiențele sunt foarte mari, așa că pierderea este una minimă. Acces Direct a reușit să ajungă pe locul al doilea în audiențe, fiind devansată doar de ”Românii au Talent”.

Citește și: Câștigătorul Loto 6/49 a fost jefuit, câți bani i-au luat hoții din cele 11 milioane de euro

Citește și: ANUNȚ OFICIAL! Se închid școlile în România

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top