Connect with us
Viorica de Clejani, primul mesaj după reacția necontrolată de ieri

Monden

Viorica de Clejani, primul mesaj după reacția necontrolată de ieri

Vioreca de la Clejani a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru toți cei care au criticat-o aspru ieri, când a stropit jurnaliștii cu furtunul. Artista și-a ieșit din minți când a văzut că la poarta ei s-au adunat reporterii și nu a mai ținut cont de faptul că aceștia erau în transmisiune directă. Astăzi ea și-a explicat gestul, printr-o postare.

Viorica de Clejani, primul mesaj după reacția necontrolată de ieri

Viorica a fost întotdeauna o femeie transparentă, dar și foarte impulsivă. La primul impuls a acționat și ieri, când nu și-a mai putut stăpânii nervii. Tocmai aflase că fiica sa a avut un accident și a fost prinsă drogată la volan, așa că probabil nu îi ardea să dea interviuri. Când a văzut mai mulți jurnaliști la poarta casei sale, cântăreața a aruncat după ei cu sticle de lapte, i-a udat cu furtunul și le-a aruncat câteva vorbe dure. Totul a putut fi văzut în direct la tv.

Soțul ei, Ioniță, a scuzat-o ieri și a declarat că Viorica este ca o leoaică care își apără puii. Astăzi și artista a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare, pentru a-și explica gestul necontrolat, criticat de mulți.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap… Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet.” , a scris Viorica într-o postare pe Instagram, care a strâns multe reacții.

Viorica de la Clejani. sursa foto: instagram.com

Deși părinții ei fac tot posibilul să spele numele familiei, Margheritei pare să nu îi pese prea mult. Astăzi s-a relaxat în parc alături de iubit și a avut, din nou, o atitudine cel puțin dubioasă. Cei doi s-au sărutat pătimaș, au băut bere și s-au comportat necivilizat într-un loc retras dintr-un parc din București.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. olescu marin

    2020-05-24T20:59:31+03:00 at 20:59

    bai fratilor, nu stiu, cred ca ati gresit sa ne da ti si noua un spatiu unde sa scriem, de parca nu scrieti pt. noi , PROSTIMEA, sau poate scrieti numai pt. voi, daca e asa va rog sa va dati demisia, acum sa trecem la oile noastre, in legatura cu grimasa facuta de moderator de la sport.ro parca ar fi vazut o pu…..sculata asa se mira prostu, cu babaciunea de tariceanu nu am nimic de spus, nici de militianu de Dragomir, apropos vedeti ca mai sunt militieni aduceti pe toti , ca la mintea voastra, astea sunt exemplele cele mai bune, hala de astia care va gireaza sa scrieti in acest loc, rusine, mare rusine, iar in legatura cu clejeabca , a procedat bine, pt. copilu ei, la iorgulescu nu ati avut curaj sa va duceti, de era un fost comunist si nu se cadea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top