Connect with us
Vladimir Drăghia se căsătorește cu iubita lui, Alice: „Decurge totul firesc”

Monden

Vladimir Drăghia se căsătorește cu iubita lui, Alice: „Decurge totul firesc”

Dacă până de curând nici nu se gândea la căsătorie, Vladimir Drăghia și-a schimbat părerea după ce a petrecut mai bine de cinci luni departe de iubita și de fetița lor. Câștigătorul emisiunii „Exatlon” se căsătorește cu Alice Cavaleru.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, care au împreună o fetiță, se vor căsători pe 21 iulie, în acest an. Detaliile sunt deja puse la punct, iar vedeta a „dat din casă” detalii despre cum o să arate fericitul eveniment.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie.

Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru VIVA!

Citește și: Paula Chirilă, despre cum se comporta Vladimir Drăghia cu femeile din emisiunea la care a participat: „Pot să spun cum au stat lucrurile…”

Alice Cavaleru l-a văzut pe Vladimir Drăghia, pentru prima dată, în urmă cu 10 ani, într-un supermarket. Tot acolo, l-a și revăzut, 4 ani mai târziu. De atunci, între ei s-a înfiripat o minunată poveste de dragoste.

Vladimir Drăghia, părăsit de tatăl său pe când era bebeluș

În urmă cu câteva zile, câștigătorul emisiunii „Exatlon” a dezvăluit că nu îl cunoaște pe tatăl său, care l-a părăsit când era doar un copil.

Citește și: EXATLON Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să câștige

„Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.

Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic.

Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia la Interviurile VIVA!.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top