Connect with us
EXATLON Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să câștige

Vedete

EXATLON Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să câștige

EXATLON Noi detalii ies la iveală despre cel mai urmărit show de televiziune. Vladimir Drăghia a venit cu detalii picante despre cum a reușit să suprviețuiască.

Vladimir Drăghia a dezvăluit despre modul inedit în care a fost nevoit să se hrănească pe perioada concursului. Drăghia își pregătea singur un supliment alimentar, care l-a ajutat să performeze la cote maxime. Asta pe lângă meniul obișnuit pe care îl primea.

Vladimir Drăghia a găsit rapid o variantă ca să-și îmbunătățească meniul. Pentru a diversifica meniul, Drăghia își prepara nucă de cocos murată!

„Mâncam foarte multă nucă de cocos. La un moment dat am simţit nevoia să mai schimbăm gustul şi am ales varianta asta în care am prăjit-o. Am mâncat nucă de cocos proaspătă, nuca de cocos prăjită, nuca de cocos crudă, udă, pusa în apă de mare care să o săreze. Cam asta a fost acolo, un concurs de supravieţuire”, a precizat Vladimir Draghia pentru Ştirile Kanal D.

Citește și Ce s-a întâmplat cu Cosmin Cernat după ce s-a terminat Exatlon

La două săptămâni de la terminarea concursului Exatlon, aproape toți concurenții au apărut în public și au vorbit despre competiția care le-a schimbat viața.

După cinci luni departe de casă, ultimii concurenți s-au întors în România și se reobișnuiesc cu viața din afara concursului.

Dacă aproape toți concurenții au vorbit despre ce s-a întâmplat la Exatlon, marele absent a fost chiar prezentatorul Cosmin Cernat. Acesta a reușit să impresioneze multă lume cu calitățile sale, inclusiv pe Dan Negru.

Citește și: Adevărul despre scandalul de la Exatlon între Giani Kiriță și echipa Turciei: „Din cauza lui Ionuț…”

„Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut.

Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul “Ie Românie”, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon”, a scris Dan Negru despre fostul său coleg de la TVR.

Cosmin Cernat a plecat în Republica Dominicană cu tot cu familia sa

De câțiva ani, Cosmin Cernat s-a stabilit în Canada cu familia sa, o țară în care clima nu este tocmai aceeași ca în Republica Dominicană. Pentru că proiectul TV a durat cinci luni, Cosmin și-a luat cu el și familia în Republica Dominicană. Aceștia și-au prelungit șederea în țara din America Centrală.

Prezentatorul Tv se află în continuare în Republica Dominicană, unde îmbină utilul cu plăcutul.

Cernat are două fiice, pe Ayana şi pe Maya, a căror mamă este fosta campioană mondială la atletism Monica Iagăr. Mădălina, soția lui Cosmin, are un fiu tot dintr-o căsnicie eşuată. Primu soţ al acesteia este fiul celebrului om de televiziune Dumitru Moroşanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top