Connect with us
Vloggerul Colo a fost reținut pentru audieri. Nu mai poate posta conținut pe rețelele sociale

Monden

Vloggerul Colo a fost reținut pentru audieri. Nu mai poate posta conținut pe rețelele sociale

Vloggerul Colo este implicat într-un scandal de proporții, după ce a instigat la violență și hărțuire sexuală împotriva fetelor minore. Într-un vlog de pe canalul său de YouTube, acesta a vorbit despre cât de rău ar trebui tratate fetele din ziua de azi, în special cele care nu au împlinit 18 ani. De asemenea, el a povestit și o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani. Filmulețul a fost urmărit de numeroase persoane, printre care și copii, având aproape un milion de abonați pe canalul său. Deși a încercat să se scuze, a intrat în atenția autorităților, care au reacționat și l-au reținut.

Vloggerul Colo a fost reținut pentru audieri. Nu mai poate posta conținut pe rețelele sociale

Colo a fost arestat pentru 24 de ore, în seara de marți, 9 iunie. Acesta a fost ridicat de acasă de autorități, cu cătușele, și dus la Secția 9 de Poliție din București pentru audieri. Așa cum prevede legea, tânărul de 28 de ani urmează să fie prezentat în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă și riscă să stea 12 ani în spatele gratiilor.

„În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on-line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept.”, au transmis reprezentanții IGPR.

În urma afirmațiilor sale, a fost deschis un dosar penal pe numele lui. Vloggerul a realizat în anul 2017 un filmuleț în care a vorbit despre cât de urât ar trebui tratate minorele din ziua de azi pentru felul în care se îmbracă, care atrage atenția bărbaților și i-ar instiga la fapte neplăcute și chiar a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Gestul său a fost analizat și a intrat în atenția autorităților, care s-au autosesizat. Deși a încercat să-și ceară scuze, să îndrepte greșelile făcute și chiar a realizat un alt video în care a vorbit despre aceste aspecte, riscă să meargă la închisoare și să primească o pedeapsă cuprinsă între 5 și 12 ani.

După audieri, vloggerul a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În toată această perioadă, vloggerul nu are voie să publice conținut pe nicio rețea socială.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top