Connect with us
Tequila, cunoscuta vloggeriță, bătută cu bestialitate pe stradă

Vedete

Tequila, cunoscuta vloggeriță, bătută cu bestialitate pe stradă

Este una dintre cele mai cunoscute și o vloggeriță iubită din România. Aceasta este urmărită de un număr mare de fani și se bucură de un mare succes în mediul online, dar și la TV, unde își desfășoară activitatea. Face vlogging de la 15 ani și are pe canalul său de YouTube o diversitate de clipuri. De curând, Bianca Adam, cunoscută sub numele de Tequila a publicat un nou video prin care a reușit să-i șocheze pe toți cei care o urmăresc. Aceasta a povestit cu lux de amănunte cum a fost bătută cu bestialitate pe stradă, chiar în fața casei sale.

Tequila, cunoscuta vloggeriță, bătută cu bestialitate pe stradă

Tequila a mărturisit printr-un video emoționant că a avut parte de unul dintre cele mai teribile evenimente din viața ei. În timp ce parca mașina, a lovit marmura din fața blocului în care locuiește. Atunci, un dezvoltator imobiliar care se ocupa de acel bloc a răbufnit și a sărit la bătaie. Tânăra se afla atunci cu un prieten, care a fost și el, la rândul lui, agresat. Omul i-a chemat la mașina lui, după care a năvălit asupra lor. În urma agresiunii, Tequila s-a ales cu telefonul spart, un șoc groaznic și vânătăi mari pe corp. Aceasta a încercar să se apere, dar agresorul i-a înfipt un fier de câțiva metri în picior. Deși striga disperată după ajutor, nimeni nu a reacționat să o salveze pe vloggeriță.

”A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smult telefonul din mână.  Nu mai aveam telefon în momentul ăla, am scos spray-ul, l-am spray-at, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandy și i-a spart capul. Eu am fugit în magazinul de lângă, magazinul care aparține blocului, să cer ajutor. Fără telefon, fără chei de la mașină, fără chei de la casă, fără Brandy, mă trezesc cu el, un metru optezeci de om, că iese cu un fier din ala de 2-3 metri, din ăla de construcții. Înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige în picior , cu toată forța lui. ”, spune tânăra

„Mi-a luat câteva zile să trec peste șoc!”

Tequila le-a precizat fanilor săi că nu are de gând să răspundă „la ură cu ură” și că vrea ca autoritățile să se ocupe de el așa cum trebuie. Ea a făcut public aceste eveniment pentru a da o lecție oamenilor și pentru a le arăta ca astfel de situații nu ar trebui tolerate, pentru că nimeni nu este obligat să sufere din cauza unor oameni fără valori morale. În plus, ea mărturisit că trece printr-o perioadă grea, că „stările de după sunt neplăcute”și a avut nevoie de suportul celor apropiați pentru a putea depăși șocul suferit și frica de oameni pe care a căpătat-o.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top