Connect with us
Vloggerul Selly își face propria emisiune! Prima ediție se anunță incendiară

Monden

Vloggerul Selly își face propria emisiune! Prima ediție se anunță incendiară

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și bine cotați vloggeri și influenceri din țara noastră, la ora actuală. Este un tânăr proaspăt absolvent de liceu, cu BAC-ul luat cu notă mare, pasionat de vlogging și tot ce oferă era Internetului. Recent, tânărul a anunțat că ridică ștacheta și va lansa propria emisiune de divertisment care se va numi Selly Show.

Selly Show din 1 decembrie 2020

Selly trece la un alt nivel. Tânărul cu aproape 3 milioane de abonați pe canalul de Youtube a decis să ridice ștacheta și să treacă la un alt nivel al carierei sale. Pe 1 decembrie, la ora 20:00, Selly prezintă, pe canalul său de YouTube, unul dintre cele mai importante proiecte ale sale: “Selly Show”

Vloggerul și-a propus să ducă divertismentul la un alt nivel și să schimbe statutul de vlogger cu cel de prezentator.

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru promite că va face show de zile mari. În cadrul emisiunilor sale vor fi dezbătute, alături de invitați speciali, subiecte teme de interes ale societății, dar fanii vor vedea și tot felul de provocări și situații imprevizibile.

Formatul va fi transmis dintr-un platou dedicat și reprezintă un upgrade de conținut pentru Selly.

”Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a spus Andrei Șelaru.

Prima ediție a emisiunii va fi pe 1 decembrie, iar următoarele vor putea fi urmărite pe 4, 11, 18, 24 și 31 decembrie. Prin formatul emisiunii pe care o va prezenta, Selly și-a propus să se adreseze tuturor categoriilor de vârstă.

Într-un interviu acordat revistei Forbes, Șelaru a declarat că a aflat de platforma YouTube de la profesoara lui de engleză, în perioada 2008-2009. Primul său videoclip, intitulat „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”, a fost încărcat pe platforma YouTube în data de 21 decembrie 2012.

Un an mai târziu, Andrei Șelaru a primit prima lui cameră video, pe care o descrie drept „o Toshiba obosită”. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top