Connect with us
Selly a dat în judecată România TV. Ce sumă cere de la postul de televiziune

Știri

Selly a dat în judecată România TV. Ce sumă cere de la postul de televiziune

Vloggerul Selly a dat în judecată postul de televiziune România TV. Andrei Șelaru a acționat în judecată România TV și a cerut daune pentru prejudicii de imagine. Conflictul dintre postul TV și vloggerul este mai vechi, iar acum se pare că s-a mutat în instanță.

Selly a dat în judecată România TV

Conflictul dintre vloggerul Selly și postul de televiziune România TV se mută în instanță. Andrei Șelaru a depus acțiunea la Tribunalul București. Totul a plecat de la o serie de burtiere cu subiecte legate de vlogger. Acum, Selly cere daune pentru prejudicii de imagine.

Postul TV a preluat, fără să verifice, un material video în care părea că vloggerul a fost implicat într-un accident auto, cu mașina personală.

Ulterior, Selly a dezvăluit că totul a fost o farsă făcută tocmai pentru a dovedi că România TV preia informații fără să le verifice. Cu toate astea, în capcană au căzut, pe lângă postul TV, și câteva publicații care au preluat știrea.

Daune morale de 100.000 de euro

Selly a declarat pentru PaginadeMedia că va cere daune morale în valoare de 100.000 de euro. Andrei Șelaru a declarat că, după farsa cu accidentul, cei de la România TV au pornit o campanie de linșaj mediatic la adresa lui. El cere daune morale pentru faptul că i-a fost afectată imaginea și impactarea reputației, după cum chiar Selly a declarat.

„Acesta este prejudiciul moral pe care eu consider că l-au provocat prin acele știri false care păcăleau privitorii că eu am probleme cu poliția, că poliția mă anchetează. Cum că am primit bani de la Viorica Dăncilă și de la PSD. Dar și pentru cele de dinainte de farsa cu accidentul, când au pus pe burtieră „prezentator împușcat de milionarul Selly”. Este un prejudiciu moral”, a declarat Selly pentru PaginadeMedia.

În afară de această sumă, vloggerul mai cere ca România Tv să difuzeze, hotărârea definitivă, în termen de cinci zile de la emitere, și să plătească cheltuielile de judecată.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top