Connect with us
A murit Ivonne Ghiță, comentator de bază la Eurosport. Cauza morții

Știri

A murit Ivonne Ghiță, comentator de bază la Eurosport. Cauza morții

Ivonne Ghiță, una dintre cele mai cunoscute comentatoare de sport din România, a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, a anunțat Eurosport.

Ivonne Ghiță a comentat ani de zile transmisiunile Eurosport de patinaj artistic, atletism sau gimnastică.

Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România, a anunţat, joi seară, printr-o postare pe contul oficial de Facebook al publicaţiei pe care o conduce, trecerea în nefiinţă a comentatoarei sportive al cărei glas s-a identificat cu „sporturile artistice”.

„Cu adâncă şi profundă durere, în această seară, echipa Eurosport şi-a luat adio de la colega şi prietena Ivonne Ghiţă. Boala a învins şi Ivonne s-a stins din viaţă.

Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ‘artistice’, a programelor olimpice şi a multor competiţii transmise de Eurosport.

Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalităţi din redacţia noastră. Ivonne, să-ţi găseşti liniştea eternă!”, este mesajul postat pe contul oficial Eurosport şi semnat de Arnold Cobilanschi..

Ivonne Ghiță ar fi trebuit să împlinească 51 de ani pe 11 decembrie. Se pare că aceasta suferea de cancer.

Absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, dar şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, Ivonne Ghiţă a fost comentator sportiv şi specialist în PR.

S-a aflat şi la microfonul Televiziunii Române, în 2004 a intrat în echipa Eurosport, iar timp de şapte ani a fost Director de Comunicare şi PR Manager în domeniul dezvoltării proiectului în cadrul Media Pro International.

Traiectoria profesională i-a fost completată de numirea în funcţia de manager de proiect al Casei României pentru Jocurile Olimpice de la Sydney 2000.

Anul acesta, în luna iulie, Marius Ancuța, un alt comentator de la Eurosport, a murit la 50 de ani tot din cauza cancerului.

Citește și: O mai ştii pe Raluca Moianu? Ce face după ce a renunțat la televiziune

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top