Connect with us
Accident în Vâlcea. Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mintea, și-a pierdut viața

Știri

Accident în Vâlcea. Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mintea, și-a pierdut viața

Accident extrem de grav în Vâlcea. Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mintea a murit, joi seară, într-un accident rutier produs pe DN 7, în județul Vâlcea. În urma impactului, o altă persoană și-a pierdut viața, iar alte 3 au fost rănite, scrie Turnul Sfatului.

În accident au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune frontală.

Citește și: Accident în Olt. Un copil a fost transportat la spital cu elicopterul

Unul dintre autoturisme încerca să depăşească un TIR şi a lovit frontal un automobil ce se deplasa din sens opus.

“Potrivit primelor cercetări, accidentul rutier mortal a avut loc în jurul orei 21,45, pe DN7, la kilometrul 161+200 de metri, în localitatea Milcoiu. Se pare că şoferul unui autoturism ce se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea – Piteşti, a vrut să depăşească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Ford, ce circula din sens opus. În urma impactului, şoferul autoturismului Ford a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite”, au spus reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Citește și: Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a făcut accident

La faţa locului, în sprijinul victimelor, s-au deplasat trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea şi un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea uneia dintre victime.

Pe durata cercetărilor la faţa locului, timp de câteva zeci de minute, traficul rutier în zonă a fost blocat total.

Accident grav pe 22 iunie între Buzău și Mizil

Tot astăzi, a avut loc un grav accident și între Buzău și Mizil. Circulaţia rutieră este blocată vineri dimineaţa pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului o persoană a fost grav rănită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a menţionat că traficul rutier este blocat pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos. În urma evenimentului rutier o persoană a fost încarcerată. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top