Connect with us
Buzău: Accident între Mizil și Buzău, o persoană a fost grav rănită. Circulația, blocată pe DN 1B

Știri

Buzău: Accident între Mizil și Buzău, o persoană a fost grav rănită. Circulația, blocată pe DN 1B

Circulaţia rutieră este blocată vineri dimineaţa pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului o persoană a fost grav rănită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a menţionat că traficul rutier este blocat pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos. În urma evenimentului rutier o persoană a fost încarcerată.

Citește și: Accident grav la Torino. Un român a murit, trei sunt în stare gravă

Un autoturism care circula de la Buzău la Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, este în comă”, conform IPJ Buzău.

Accident în localitatea sătmăreană Moftinu Mic. 4 persoane au fost rănite

Joi seara, patru civili şi un poliţist au fost răniţi în urma unui accident rutier petrecut joi pe DN 19 Satu Mare – Oradea, în localitatea sătmăreană Moftinu Mic, după ce o autospecială neinscripţionată a Poliţiei a intrat într-o maşină care i-a ieşit în faţă de pe un drum lăturalnic, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Cochera.

Citește și: Accident în Olt. Un copil a fost transportat la spital cu elicopterul

Colegii mei erau în exercitarea atribuţiilor de servicu, chiar în timpul serviciului. La un moment dat le-a ieşit în faţă, de pe o stradă lăturalnică, un autoturism care le-a tăiat calea, nu au mai putut evita, au intrat în coliziune cu ei.

Din autospeciala noastră, conducătorul auto, un coleg de 42 de ani a fost rănit şi în cealaltă maşină erau trei adulţi şi un copil care au fost transportaţi la spital. Sunt conştienţi, se fac investigaţii”, a declarat Paula Cochera.

Poliţiştii se deplasau cu o autospecială neinscripţionată dotată cu un aparat radar.

Foto: ISU Buzău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top