Connect with us
ACȚIUNI fără precedent în toate stațiile de metrou

Știri

ACȚIUNI fără precedent în toate stațiile de metrou

Un nou incident a fost înregistrat la metrou, o femeie sesizând poliţiştii că a fost ameninţată de o necunoscută.

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare. În tre timp, suspecta a fost prinsă de Poliție și a fost condusă la secția de Poliție pentru audieri.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente:

  • vârsta de 60-65 ani
  • aproximativ 1,60m
  • constituţie robustă
  • îmbrăcată cu mai multe haine peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.

Pe braț purta o haină de culoare neagră

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Toate persoanele care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea de mai sus sunt rugate să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Citește și Accident feroviar GRAV. Mai multe persoane au rămas încarcerate, intervenție de URGENȚĂ

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în judeţul Vaslui. Garnitura de tren Galaţi-Iaşi a lovit o maşină în care se aflau trei persoane.

“La trecerea pe calea ferată din Roşieşti, trenul 1863, care circulă pe ruta Galaţi-Iaşi, a surprins şi accidentat un autoturism in care se aflau trei persoane. Cele trei persoane au fost grav rănite, dar trăiesc. A fost apelat serviciul 112 pentru intervenţia echipajelor medicale şi a descarcerării”, a declarat directorul Regionalei CFR Iaşi, Constantin Axinia.

Două dintre victime sunt încarcerate şi pompierii deplasaţi la faţa locului încearcă scoaterea acestora pentru transportul de urgenţă la spital.

Cât despre cea de-a treia victimă, aceasta ar fi în stare gravă, fiind aruncată în urma impactului în afara maşinii. Medicii încearcă resuscitarea acesteia

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție și pompieri

“Din primele informaţii, un tren a intrat în coliziune cu un autoturism. S-au deplasat 3 autospeciale şi terapia intensivă mobilă cu medic.

Se acordă primul ajutor unei persoane care a fost aruncată din maşină şi pentru persoanele încarcerate în maşină se încearcă descarcerarea acestora.

Este o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată, problema este că în zonă este ceaţă densă.”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui, Petru Iftene.

Citește și BREAKING NEWS O femeie a fost amenințată la stația de metrou Unirii 2: “Nu scapi de mine”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top