Connect with us

Știri

Aglomerație la Vama Petea: Șoferii stau la coadă trei ore la granița nord-vestică

Aglomerație sufocantă la Vama Petea din județul Satu Mare, unde șoferii stau la coadă la granița nord-vestică minute bune, ba chiar și trei ore.

Cozi kilometrice de autoturisme s-au format, sâmbătă, la punctele de trecere a frontierei dintre România şi Ungaria situate în judeţul Satu Mare, timpul de aşteptare pe sensul de ieşire din ţară fiind de trei ore, informează site-ul Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, în vama Petea, cu toate că pe sensul de ieşire sunt deschise şase artere pentru autoturisme, timpii de aşteptare sunt de 180 de minute, iar timpii de aşteptare pentru TIR-uri este de 30 de minute. În vama Urziceni, poliţiştii de frontieră lucrează pe două artere, timpii de aşteptare fiind de 120 de minute.

Peste 230.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră în ultimele 24 de ore, cele mai multe pe sensul de ieşire din ţară, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

„În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 230.500 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 79.700 pe sensul de intrare şi 150.800 pe cel de ieşire din ţară şi peste 59.000 mijloace de transport, dintre care 19.200 pe sensul de intrare şi 39.800 pe sensul de ieşire din ţară”, se precizează într-un comunicat al IGPF.

CITEȘTE ȘI: Un avion RyanAir, aterizare de urgență la Timișoara din cauza vremii

Dosarul 10 august: Când vom afla ce s-a întâmplat cu adevărat? Primele documente declasificate

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top