Connect with us

Știri

Agresor sexual, reținut în București după ce a agresat o fetiță de 9 ani

Poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor. Măsura a fost luată după ce o femeie a depus o plângere penală în care reclama că în data de 7 mai, fiica sa în vârstă de 9 ani a fost agresată sexual în timp ce se afla în scara blocului, pe raza sectorului 6 din Capitală.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, poliţişti din cadrul Secţiei 21 au demarat investigaţiile, iar la data de 8 mai a fost identificat un bărbat cunoscut cu preocupări de natură infracţională şi care era bănuit de comiterea faptei.

Citește și: Caută pedofil Un suspect de pedofilie din Buzău a fost reținut, după o postare pe Facebook

Bănuitul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 7 mai, în timp ce minora se juca în faţa blocului de domiciliu, a fost abordată de bărbat, fost locatar al imobilului, care a condus-o în scara blocului şi a atins-o în zonele intime.

Minora a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie al bărbatului, fugind spre casă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Citește și: Un nou caz înfiorător în România. Un profesor pedofil a fost prins de polițiști. Cine este bărbatul și ce a făcut elevilor

La începutul anului, un polițist de la Brigada Rutieră a abuzat doi copii în lift

La începutul anului, Eugen Stan, un polițist din București, a fost reținut, după ce a abuzat doi copii într-un lift din Drumul Taberei.

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe.

În vârstă de 47 de ani, suspectul lucra în calitate de şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top