Connect with us
Scrisoarea copleșitoare a unui actual deputat către Alexandru Arșinel

Știri

Alexandru Arşinel, dezvăluire de ultimă oră! Când a murit de fapt Stela Popescu

Stela Popescu a fost găsită fără suflare în această după-amiază în locuinţa ei din Capitală. Fata adoptivă a artistei a fost cea care a sunat la 112 pentru a anunţa tragedia.

Cu ochii în lacrimi, Alexandru Arşinel, a vorbit despre ce a însemnat Stela Popescu.

„Niciodata nu s-a plans de ceva. Alaltăieri am intrebat-o ce facem in Spania. Azi dimineaţă am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chişinau şi n-a raspuns. Ea de ieri a murit.

„Am murit pe jumătate. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Ea avea o viață fără de sfârșit. S-a dus Steluța”, a declarat Alexandru Arşinel în această seară.

Citeşte şi Dezvăluirea ISU: Ce anunța apelul la 112 privind moartea Stelei Popescu

Actrița Stela Popescu a fost găsită moartă în propria locuință joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. Conform primelor informații, fiica adoptivă ar fi sunat la 112, după ce ar fi găsit-o pe actriță căzută pe holul casei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a precizat că la 112 a fost primit un apel de la o persoană care anunţa “existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici”.

De asemenea, conform unor informații neoficiale, polițiștii ar fi găsit o rană la capul acesteia, cel mai probabil cauzată de cădere.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica, scriu cei de la Digi 24.

“Niciodata nu s-a plans de ceva. Alaltăieri am întrebat-o ce facem în Spania (unde aveau un spectacol – n.r). Azi dimineață am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chișinău și n-a răspuns. Ea de ieri a murit”, a spus Alexandru Arșinel.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a detaliat intervenția care a avut loc la domiciliul Stelei Popescu.

Arafat spune că decesul a survenit cu mult timp înainte. Prima ambulanță a ajuns la domiciliul Stelei Popescu la ora 15:40.

„Apelul la 112 a fost primit la ora 15:32. Au fost trimise două mașini: una de prim ajutor și una de terapie intensivă de la spitalul Floreasca, ce a ajuns prima în aproximativ opt minute de la apel.

Din păcate, colegii de pe mașina respectivă nu au avut ce face. Decesul survenise cu mult timp înainte. A fost anunțată poliția și constatat decesul”, a explicat Raed Arafat.

Citeşte şi Raed Arafat, declaraţie OFICIALĂ despre moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit în data joi, 23 noiembrie 2017. Informația a fost confirmată și de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, dar și de reprezentanții SMURD.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, conform celor de la Adevărul.

Citeşte şi Stela Popescu, ULTIMUL interviu! Ce a spus actriţa cu câteva zile înainte

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top